ja probal bom se držat čim bolj orginalu..ta ideja z nekim polnilom oz kot je rekel karoserist.si za ShoeGoo se mi kr dopade, probat ni greh ![]()
Za leder vem, da ni zelo raztegljiv. Drugače pa meni končan izdelek (če zanemarimo barvo) več kot odlično zgleda, leder ima tudi podobno teksturo kot stare armaturke od BMW-ja, tko da ne vem kaj ti tukaj ni všeč oziroma kičasto? Meni bi na tak način v črnem usnju bil izredno posrečen izdelek.
se vidi razlika, dobiš raztegljive skaje v vse smeri, ki so namenjeni za tapetnike ipd tudi za volane je isti material. Problem je v tem da takoj ko imaš kak original del zraven, vidiš razliko in to vsaj men vse konje pobije.
http://looniticz.com/projekti/passat_3b_caraudio_027.jpg
takle se da narest, da se tud armaturko preoblečt,…sam ni to za v 20,30,40 let star avto.
Kaj v celi Evropi ni nobenega, ki bi obnovil armaturke, kot imajo to recimo rešeno v Ameriki?
Kot sem že nekaj časa nazaj spraševal, pa ni bilo odgovora.
Na netu sem zasledil, da americani s pomocjo vinila in vakuma nanovo oblecejo armaturko.
Sepravi ‘‘dekorativno’’ plast odstranijo nato polozijo peno in ‘‘napnejo’’ vinil cez armaturko s pomocjo vakuma in toplote.Zdaj me zanima ali v Sloveniji obstaja kaj takega? Lahko je tudi v blizini Slovenije.
Imam notranje dele za preoblect ker so v drugi barvi. Je bolj enostaven element kot armaturka.
Jaz sem marsikaj črnega iz umetnih mas rekonstruiral s pomočjo karoserijske mase in/ali lepila za avtomobilska stekla.
Napram ShoeGoo te zadeve dobiš v vsaki trgovini z barvami in laki, pa še aplicira se s pištolo za kartuše silikonskega kita, torej boš razpoko armaturke lahko napolnil tudi v globino.
ja sej ShoeGoo dobiš pa v sakem skejtšopu ![]()
en tedenski update..
kot že rečeno je prejšnji vikend šlo podvozje na avto..še ena od zunaj:

in nazaj noter..pa tudi štromarija je že na mestu kot se vidi

pa še razstavljena pečka - še neočiščena z tremi kubiki peska
Kasneje vse očiščeno in na novo zalepljene penice da preklopnih lopaticah da nikjer ne piha mimo.

Počasi je na vrsto prišel tud mehanizem za okna..ker kot mariskatera kreacija južnih sosedov odkrita na avtu je tud tukaj blo nekaj bisernih. Škarje niso imela original štiftov, ampak so meli kr šrauf in zašvasano matico z cca 3-4mm lufta tak da je blo vse skup bolj labavo.

Spucane (treutno še čakajo na barvanje) in pa z novimi štifti in 0mm lufta ![]()

–še ena današnja poliranja. na sliki obroba okoli zadnje luči. Ko je nastala slika je bil spoliran samo notranji rob na levi sliki, na desni pa kot je bilo, razlika očitna..

Evo zadeve se odvijajo dalje..podvozje je bolj ali manj kompletno zato je bil čas za eno tesno z felnami, malo za gušt
sicer pridejo RS gor ampak že z RM pride hudo dobro

…čas za vosek

Sem pa se loto tud motorja, komplet generalka..

kar pa se tiče notranjosti pa je zaenkrat samo izolacija na svojem mestu..

Lepo napreduješ!
Barva mi je bla na začetku "uwau -
"… Zdej mi je pa "uwaaaaaau -
"
bo to fajn avtek
Bravo..lepo delaš! Priden ![]()
Pohvale lepo napreduje projekt barva pa je nora ker lepo poudari linije ![]()
hvala hvala
se trudim da se te vidimo še pred poletjem na kakem srečanju ne ![]()
glede barve, pa je res prišla vrhunsko še posebej v kombinaciji kroma pride odlično. Motor pa je tud v polnem zagonu tak da tekom tedna sledi še več slik kar se tiče srca bimmerja ![]()
Priden!
Lepo napreduješ.
motor napreduje..glava dol vzeta

drobovje ven pobrano, vse super zgleda..

kr precej čiščenja in na poti za brušenje..tolko zaenkrat ![]()

Ravnanje al se daje portat?
Thumbsup drugac ![]()
ravnanje ![]()
motor se nadaljuje..deli so prišli. Nekaj zadev sicer iz nemčije ker pri nas niso bli dobavljivi..

novi lageri se lepo svetijo ![]()

pa še malo finomehanike smo se šli..vztrajnik sicer po 40 letih ni ravno nov in je na enem delu kr nekaj odstopanja, ampak še mam doma en motor ki včasih pride prav kot donator ![]()

Glede na to da je raketa že na cesti se priporočamo za slike ![]()
Si bil na Wsee-ju z njim čez vikend?