BMW 2002 1973

Saj vem da ne delaš sam ampak a bi se dalo malo bolj tekoče slike objavljat ?

Pa beseda ali dve zraven bi prav pasalo :slight_smile:

ja res je malo sodelovanja z drugimi sicer podvozje sem delal sam zato tud ni tolko slik ker sem občasno (beri) vedno pozabil slikat :smiley: bom se potrudo da bojo zadeve bolj tekoče objvaljene :wink:

edit: evo dodal tud komentarje da se bo vedlo zakaj se gre :wink:

Lepo napreduješ :wink:
Povej mi, omenjena spletna stran wallothnesch.com, je ta roba kaj vredna? Ker nekatere dele imajo skoraj bizarno nizki poceni.

Ja od Wallothnesch naročal samo tiste puše za zadnji most,pa kar se tega tiče nimam nobenih pripomb, sicer v mojem primeru niso bli najcenejši je pa res da nisem mel neke druge opcije, razen če bi si dal noter poliuretanske puše.

Kaj pa si ti študiral da bi naročo od njih?

pleh majo porazen, tesnila ne pašejo,…

katastrofa so v veliko pogledih, raje išči dobro rabljeno ali pa original parts tudi če stanejo 5x več.

http://www.bmwe21.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=22095&start=0&hilit=walloth

Sem že pozabil na to stran :laughing:
Želel sem naročiti nekaj delov za podvozje, tesnila za stekla in okrasne letvice za okoli šipe.

Pleh ni porazen, ampak obupen, bi ga iz macolo sam lepše naredil, kot je na spodnjih slikah :wink:

škoda, ker delov imajo kar interesantnih.

hehe…potem je pa tako, da tak kos pleha prinesejo kleparju pa rečejo: ‘saj je sam še za vgradit’ :laughing:

Mogoče sem spregledal, ampak kje pa prodajajo tako ‘dober’ pleh?

Drugače pa lep projekt tale 2002, pa tudi dela hitro napredujejo :wink:

Pa sej je res samo za vgradit, tvoje delo ni kiparjenje, kiparil bo ličar :laughing:

Drugače pa tale spletna stran
http://www.wallothnesch.com/

pismo jaz sem zmeraj gledal na tej strani zadeve, kupil preeeeeeed leti okrasne letvice okoli sip pa je blo v nulo ..

sam ko sem pa te slike videl zdaj sem pa najprej mislil da je se to v kaj zavito .. :blush:

drugace pa, zelo cudno zgleda to, je pa res da je mocnejsi pleh tam ko je tako narebran :smiling_imp:

Res hudo slabo zgleda toti kos pleha..na srečo jaz z njimi nisem mel nobenih težav.

Ekipa zaj pa resno! En nasvet bi rabo. Klasična hiba razpokanih armaturk..priporoča kdo kaj je najboljše naredit oz kdo in kje bi bila opcija da jih obnovi. Moja sicer ni hudo razpokana ampak vseeno bi rabla malo nege.

Da bi jo čisto na novo v leder obleko mi ni najbol všeč ker pol zgleda taka “napihnjena”, flockanje pa mi tud sploh ni všeč..

imam isti problem na E21, sicer se še dajo dobit armaturke brez razpok, ampak zahtevajo svojo ceno.

opcije maš VHT Wrinkle spray (pač popraviš razpoke in prebarvaš s tem)
maček vem da ma tud neke strukturne barve, če bi probala namešat nekaj armaturki podobnega
plastidip je tud še opcija

pretapecirano na novo pa se strinjam da ne zgleda dobro v restavriranem avtu.

Enkrat davno nazaj mi je karoserist.si pokazal kako je to resil on. Z epoksi smolo je zalil razpoko. Nato je zatevo zgladil, da je bila v isti ravnini kot celotna armaturka. Potem je z biaxom oz. aparatom za graviranje vgraviral “strukturo”. Na koncu je sledilo barvanje popravljenega dela.

Res je, vendar pa naj dodam, da epoksi smola funkcionira predvsem za kake manjše luknjice od vijakov.
Pri daljših razpokah na armaturi pa je potrebno narediti to s kako gumo, da ostane raztegljivo zaradi nihanj temperatur in da ponovno ne poči na spoju (epoksi nareč rata trd in se ne odziva na spremembe temperatur - sonce/zima). Dobro se je obnesla guma za popravilo skate čevljev:
Shoe goo…naprimer tole:
http://www.amazon.com/SHOE-GOO-BLACK-3-7-OZ/dp/B002CXVG10

Potem pa se enako kot pravi Anzee vgravira strukturo z kakim biaxom…
Najlepše se popravi črne armaturke.
Če je potrebno barvat in ujet kako čudno barvo je pa že bolj težko naredit, da se po popravilu ne vidi preveč.

Jaz sem sicer šel barvo kar namešat po barvi armaturke in nato barvo natapkal na armaturko z gobico in se popravljen del praktično sploh ne opazi, razen od zelo blizu.

Napihnjen efekt pride ker hobi tapetniki tapecirajo preko starega materiala. Sem imel priliko videt od pagode zgornji del armaturke na novo tapeciran tako kot bi se moglo to naredit (se pravi da se ves material do ponavadi železa strga dol) in zgleda čisto tovarniško. Pridejo pa taki heci z svojo ceno.

pagodina armaturka je kot če bi na novo sedež preoblačil ..staro dol,novo gor. Problemi so pri odlitih (novejših)armaturkah,kjer se ne da nič dol postrgat .

Nevem sicer kak ima BMW pri recimo w123 ko ima tudi kompleksnejšo armaturo je še vedno spodaj železna osnova.

Uf ja tole glede armaturke bom pa tudi sam nekaj podobenga rabil in me res zanima. Po mojih informacijah sta dve opciji: pretapecirat ali pa pokitat / pobarvat z kakšnimi barvami na guma osnovi. Pri kitanju je ponavadi treba razpoke fajn razširiti s kakšnim dremelnom, da niso “sile” pri temperaturnih razlikah spet na istem mestu skoncentirirane.

Sicer pa je men tale barva avta noro dobra! :sunglasses: (Sem mislil, da bo moj Kadett temnejši ko sem ga dal barvat :stuck_out_tongue: )

Lp

Sam pomojem da če bi uporabil dober tanek skaj (na taki tkanini, ki se lepo razteguje v vse smeri) in bi pol zadevo nalimal na poflikano armaturko in dal celo zadevo v vrečo pa zvakumiral dokler se lim fajn ne posuši bi moglo kar dobro izpast in nebi blo “napihovanja”. Bom to probal na svoji ko pride na vrsto, pa bom potem odprl obrt, ker vidim da je ful enga povpraševanja kle :smiley:

JAz sem enkrat nekaj takšnega našel na youtubu. Zgleda zelo enostavno :laughing:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IaSm3zoWrAo[/youtube]
P.s. upa kdo probat? Jaz budalo sem armaturko vrgel stran :unamused:

Ja sam to je leder in leder je precej slabo raztegljiv (če ni namočen, sam namočenga pa limat nemoreš)
Plus tega men nekako leder v kadettu al pa 21ki ni glih na mestu, niso to rollsrojsi, to pol podobno kičasto zgleda kot če 20 kil kromastih letvic nabiješ gor na kadetta.