O zakon!
Maš pa krompir! ![]()
Odlično! Pol je iz slik zgledal precej bolj hudo, kot je blo v resnici
Pride to še s kakim flexhone za mrežo?
ja še eno stoto mora pobrat, to bo verjetno s honanjem dobil ven…
coool ![]()
sam iz slik je rez zgeldalo OUCH
zaj pa zgleda res fajn, jaz bi kr take pustil, samo zato ker tako fajn zgledajo ![]()
po eni strani sem upal da bo treba drugo brušenje da se še malo poveča kubatura ![]()
Raje tlak nabij, bo več kot tisti en ccm ![]()
ders no riplejsment for displejsment ![]()
po mesecu in pol čakanja sem končno dobil bate, in to celo ne prvo brušenje, ampak drugo, ker bi za prvo moral čakat še ene 3 tedne.
tako da bo zdej 33ccm večja kubatura ![]()
aja pa kovani so kar original niso

Turn up the boost!
Petarna!! Oblika zgleda kopija v nulo. Kaj ima to za nene nanose? Je kao nek nikel al krom gor po vrhu. In nek teflon ali dlc proti obrabi? Kako zgleda od znotraj- daš kako sliko?. Teža?
Čaki,zadnjič je brusu na 1 br.? More pasat še enkrat. In fino?
Rok. Razlozi kaj je ze tu fora s kolektorjem. Samo iz 3h al kaj?
se ne spomnem da bi kaj pisalo da je kak nanos, bom pogledal seenkrat.
delal je prvo brušenje in bo pač ponovil vajo. jbg.

Rok. Razlozi kaj je ze tu fora s kolektorjem. Samo iz 3h al kaj?
sem zablodu. sem razumel da turbo poganjajo samo 3 cilindri, v bistvu gre pa za tri pulze, kar pomeni da se po parih združita prvi drugi in tretji četrti cilinder preden pridejo do turbine. angleži pravijo da je kao ful slab izkosistek zaradi tega, ampak za 0.68bar serijskega tlaka je itak preveč…
Zato pa so razvili Twin scroll turbine, kjer se ujemajo pulzi, podobno kot na N/A 4/2/1 kolektorjih.
5 cil si itak nekaj zase, ker ponavadi imajo turbino tam nekje 4 cilindra in ne veš, kaj bi delal iz 5im.
In še med sabo se cikli prekrivajo za 15°, kar ni ne tič ne miš ![]()
Če razumem, si menjal izpušni kolektor kateri ima drugačno delitev kot original? 1/2, 3/4 in 5? namesto 1/2/3, 4 in 5?
ne, vse bo original, razen tistega kar ne bo original…
![]()
evo končno se lahko dela nadaljujejo…

overkill?

Valda da ne. Daj naredi selega gladkega daj. ![]()
desna stran ki je proti izpušnemu kolektorju in turbini je zapečena grozno, pilim stran zapaljeno staro barvo in rjo. če grem tako do čistega železa bo še trajalo… ![]()