GB: summitracing.com

L4UK0
Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z

GB: summitracing.com

Post by L4UK0 » 23 May 2016, 20:09

Živjo!

Zase sem našel par zanimivih zadev na http://www.summitracing.com/ pa me zanima če bi še kdo kaj rabil od tam. Je malo long shot samo se mi zdi, da se počas tudi amerikanerji tule na forumu pojavljajo... :)

LP
Image
gtyrant
Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille

Re: GB: summitracing.com

Post by gtyrant » 24 May 2016, 19:57

Moj prvi nakup delov za Thunderbirda pred petimi leti je bil iz Summita. Pa lansko leto sem nabavil ene šraufe za vodno pumpo. Super trgovina, če kupuješ performance dele ipd. Meni redko prav pride, če pa že je pa spet problem, ker imajo tako drage (začetne) poštnine. Na koncu vedno nabavim na rockauto.
S skupinskimi nakupi so pa moje izkušnje take. Zavisi od primera... Občasno naročam robo še za dva kolega. Recimo nazadnje je bilo ceneje za oba, da sem naredil dva ločena naročila.
Imajo pa na SR sušilni filter za mojega T-Birda. Samo je drag, poštnina pa še dražja. :?
Mogoče bi se pridružil, če bi se izšlo s poštnino. Me mika robilnik pločevine ipd orodja.
L4UK0
Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z

Post by L4UK0 » 25 May 2016, 17:37

Hm, kakšne pa so okvirno poštnine? Nikjer ne piše namreč točno, pa sem bil tako "čez prst" prepričan, da za manjše kose spet ne more biti neki velik...razne drobnarije na ebay.com imajo ponavadi poštnino do SLO okoli 20-30$...
Image
DS71
Avtomobil: Manta 400 & Stingray

Post by DS71 » 25 May 2016, 18:16

na summit-u delajo 24/7 in imaš tam en chat okenček,tako da se lahko pogovarjaš on line .. najboljše da povprašaš po tarifah ali še boljše da mu daš wish list in zahtevaj ponudbo .. zna pasti tudi kakšen popust:..tako sem jaz naredil na ZIP-u in mi je v štartu dal 20% (sicer prek mailov) Na SR mi je pa en drug kupoval in je blo malo preveč komplicirano za njega :lol: Jaz nimam PP in je bla neka fora da se ni mogel prek mojega računa prijavit ..in je naredil svojega in kr poklikal po liniji najmanjšega odpora. :roll:
Če se prav spomnem imaš tudi možnost da ob koncu nakupa(wish liste??) izbereš šiping ..imaš več ponudnikov in potem izbereš ..so pa cene ekstremno varirale za isti paket. Tako da lahko delaš prek avtomata,lahko pa tudi vzpostaviš osebni kontakt.
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
Fleko
Avtomobil: 41 cilindrov z vseh vetrov

Post by Fleko » 25 May 2016, 18:49

A se splaca narocit preko te spletne strani glasspacke?
Kje ponavadi narocujete americanarji glasspacke oz. Cherrybomb mufflerje?
Get low, no matter how
DS71
Avtomobil: Manta 400 & Stingray

Post by DS71 » 25 May 2016, 20:13

pa kam bi ti dal cherrybomb :)

Zame je glasspack čist navaden fulpretočni lonec .. jaz sem si jih naročil v Novem Mestu :)
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
pero27
Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe

Post by pero27 » 25 May 2016, 20:54

Ja samo v Novem mestu majo grd pigan rob, Cherrybombi so pa lepe streamline oblike :P
gtyrant
Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille

Post by gtyrant » 25 May 2016, 21:46

Zmečeš željene artikle v košarico in klikneš na izračun poštnine. Samo kot pravim, meni se zdi že najcenejša poštnina iz summita draga. Jaz ponavadi na koncu skoraj vedno naročim preko Rockauto. Sem pa tja kakšen ebay. Ravno ta teden sem iz ebaya dobil lonec za New Yorkerja. Ponavadi je pri meni vrednost poštnine eneka ali večja kot je vrednost artiklov. Kadar mi uspe priti čez z poštnino manjše vrednosti kot je vrednost artiklov je že pravi žur. Kupujem pa vse od oljnih filtrov naprej...
Bulldog_501
Avtomobil: Chevrolet Chevy Van G20 350 5,7 V8 4L60E

Post by Bulldog_501 » 25 May 2016, 22:14

Fleko wrote:A se splaca narocit preko te spletne strani glasspacke?
Kje ponavadi narocujete americanarji glasspacke oz. Cherrybomb mufflerje?
Moji najboljši dobavitelji, ... v 3-h dneh je v SLO, ... nobenih komplikacij, ... imajo pa tudi Cherrybombice, ... :D
Prelistaj njihovo stran: http://shop.cars-stripes.com/ :D
V8 sound, ... :D music for my ears , ... :D
Fleko
Avtomobil: 41 cilindrov z vseh vetrov

Post by Fleko » 26 May 2016, 08:40

DS71 wrote:pa kam bi ti dal cherrybomb :)

Zame je glasspack čist navaden fulpretočni lonec .. jaz sem si jih naročil v Novem Mestu :)
Ne vem kamor koli namesto srednjega lonca ali pa zadnjega lonca.

Recimo pri škodilaku bi mi prav prišlo, ker je manjši fi in nima roba tako, da ne morem zapet, lahko samo nasedem. Problem vidim pri trajektu ali kaj podobnega.
Bulldog_501 wrote: Moji najboljši dobavitelji, ... v 3-h dneh je v SLO, ... nobenih komplikacij, ... imajo pa tudi Cherrybombice, ... :D
Prelistaj njihovo stran: http://shop.cars-stripes.com/ :D
Cool, bom pregledal.
Get low, no matter how
Post Reply