P: Razno

antasi
Avtomobil: fiat 500

Re: P: Karoserist oglasi

Post by antasi » 05 Jul 2015, 12:24

Fleko wrote:V primeru, da kdo kupi twingota za dele, bi želel streho :D
upam, da se lahko tule zraven priključim,
imam streho za twingota lepo nepoškodovano komplet z vsem za montažo na bilokateri avto
cena je 80 eur

Če je kdo zainteresiran moj mobi 070 747117 ali
pecic.andrej@siol.net
lp
karoserist.si

Re: P: Razno

Post by karoserist.si » 23 Oct 2015, 10:13

Tale ''Youngtimer'' Renault Twingo Benetton Edition s platneno streho je še vedno na voljo!!!

Prodam komplet avto in žal ne prodajam posameznih delov.
Cena vozila po dogovoru...

No in še nekaj besed o samem vozilu:

Gre torej za R Twingo, 1.2L, letnik 1996, cca. 170.000 prevoženih km, edicija United Colours of Benetton, s platneno streho, in električnim pomikom stekel in ogledal.

Mehansko je avto sicer dokaj ok, registracija in tehnični pregled sta že pred leti pretekla. Avto je bil v familiji vrsto let (vsaj 10 let, če ne še več...mal mi je že spomin opešal ;)) Od preteka registracije je bil avto ves čas parkiran pod streho in se je vmes parkrat zalaufal in naredil kak krog pred hišo, ravno toliko da se je malo zlaufal.

Avto je karoserijsko slabši, tu mislim predvsem na pločevino in barvo. Potrebna bi bila menjava obeh pragov in zadnjih obrob pa še kje kak košček karoserije bi rabil malo popravila.

Drugače bi bil pa avto seveda predvsem primeren za dele, notranjost je lepo ohranjena.
Nasploh pa je najbolj zanimiva platnena streha/faltdach, ki je primerna za vgradnjo v druge avte (npr.: predelava Golf 1 v faltdach je baje zelo zanimiva ;))), pa hrošči so tudi radi predelani na faltdach ;))).

Sicer pa nič ne skrivam, avto si je možno do potankosti pregledat, je pa konec koncev star 19 let in zato glede na trenutno ekonomsko vrednost teh vozil po mojem mnenju bolj primeren za dele (sploh dobre platnene strehe so zelo iskane), kot pa kaj drugega.

Nekaj slik in več info pa tule:
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-ogl ... 1433409504

Cena za forumaše ekstra nizka...;)...
Post Reply