Bimmer 315

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Bimmer 315
pol pa odličen nakup oz. investicija, so vsako leto več vredne
pokrovčki so?
pokrovčki so?

ocenjujem da so, ampak zaenkrat še v prahu 

Kupil sem jih v avstriji dokaj za đabe, pokrovčkov pa žal nimam, bom nekaj zrihtal... So pa povpračno ohranjene, ena rabi malo ravnanja in vse osalo kar spada zraven...
So pa 6 in 7J enake s sprednje strani...
So pa 6 in 7J enake s sprednje strani...
LP Miha

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
http://www.wallothnesch.com/
si pogledal tukaj? Če boš kaj naročal povej, se pridružim, rabim material za zimsko ustvarjanje.
si pogledal tukaj? Če boš kaj naročal povej, se pridružim, rabim material za zimsko ustvarjanje.

Sem gledal, sicer je v akciji vendar še vedno dražji kot na ebayu s poštnino.
Bom pa verjetno naročal tukaj enkrat jeseni par malenkosti in si lahko deliva poštnino.
Bom pa verjetno naročal tukaj enkrat jeseni par malenkosti in si lahko deliva poštnino.
LP Miha

Ima kdo kako idejo kaj bi lahko pri meni crknilo: Včeraj sem peljem in med vožnjo avto (po "športno" odpeljanem ovinku) crkne. Obrača normalno, bencin je v tanku, nisem uspel preverit če je iskra. Malo je smrdelo po nečem skurjenem (mogoče kaki kabli?) Na prvi pogled v motornem mestu vse na svojem mestu...
LP Miha

Črpalko se sliši ko daš kontakt?...mogoče rele...

Zdaj tak je malo smešno, pridem s službe zalaufam in dela kot da nič ni blo
Sumim, da je kaka finta s fergom, prejšnji lastnik je redno vlival oni lepljivi aditiv noter... Bomo vidli, zdaj ko menjam hladilnik bom kar še ferge zraven pa je to to.

LP Miha