Nabavil sem si nov projekt za čez zimo-fičeka, avto je dokaj dobro ohranjen, resno gnil je samo na enem pragu,drugo ni kritično, drugače ima dosti površinske rje, mašina laufa pa cena je tudi bla dobra.
Plan je komplet obnova, nižanje, vgradnja diskov spredaj, lite felne, šport zici, mogoče tudi vgradnja motorja od yuga 45-čeprav že zdaj leti ko cenzura proti 750
par slik:
Ne, Bmw projekt se počasi potaplja, ker model ne more zrihtat papirjev oz. ta zadeva z zapuščinsko je precej zakomplicirana..še razmišljam, če bi ga pripeljal brez papirjev?!
poglej, če imaš kake uporabne zadeve-vedno pride prav..
ja je bil done deal, potem pa se je stvar zakomplicirala in obrnla čist v drugo smer..žal.
Mah za fičo dele tudi ni zaj panike, ker je itak polno vsega na netu:)
aha.super če se da kar tak bom še vido, če se bo lastnika dalo kaj stisnit pri ceni, ker mi je malo predragi za avto brez papirov.. pa če še en avto privlečem k hiši morem fotru voz prodat, ker drugače ni več placa pod streho
jah, fičotov mislim, da je pa res malo morje barvnih kombinacij, tako da glih kaj dosti ne moreš da bi imel uniqe… bela vedno paše k kaki drugi lepi barvi:
original abarth je itaq legenda:
drugače pa kaka english racing green:
mogoče ta zelena v kombinaciji z vinilom lesa mal manj lesa kot tu vseeno
pa še in še bi lahko… samo ne vem kak stil hočeš original al kej športno al…
oni prvi spljoh ni slab:) samo orange namesto modre woodya? da bi mel?! heh ke bi me še polek rje črvi napadali
sicer pa prej ko bo parajt za šrihanje bo še minlo nekaj časa, ker sem v tujini trenutno vsak teden in si z vikendom nijam ke praf za začet, ker mam polno drugega letanja..