Prej je nisem niker našel, oglas je dal pa tudi isti dan, ko sem mojo popravil. Bom verjetno še to vzel in mojo pospravil za nasledn kombi ![]()
Hvala ![]()
lepo rihtas ![]()
Da ne bos prevec robe nabavil pol pa ne bo placa za delat to se zacenja meni dogajat
moram malo skupaj nabrat pa reciklirat
Tudi pri meni so popolnoma enake težave, čeprav sem se znebil dveh avtomobilov, še vedno premalo prostora.
Dejta vidva tole viška robo kar lepo pred garažo zložit pa pridem jst iskat, mam celo bivšo štalo placa (no pol bivše štale odkar sem začel kopičit)
![]()
Spet se je mal prestavilo. Tokrat tut dobesedno, saj sem najel delavnico in preselil kombi pod streho. Mogoče bom privlekel tja še kak voz, prostora je dovolj ![]()
Ta teden imam sicer dopust ampak do srede ne bom mel časa kaj pametnega naredit, potem pa bi naj zalaufalo ![]()

Če koga zanima, je v tej hiši na voljo še en prostor primeren za šraufanje avtov ali samo kot skladišče/garaža za cca 4 avte ![]()
čist divji jejž, bravo !
Lokacija? ![]()
Neki se pa more dogajat ![]()
cca 2 km iz Velenja ![]()
Eh, sem ze upal, da kaj blizje Ljubljane… ![]()
Se mi je zdelo ja ![]()
malo napredka..

Velik del podna je v takem stanju.. ![]()

Kar pa me niti ne moti tako, kot tale del.. ![]()

Ko rešim zgornji problem pa me že čakajo novi kosi, ki sta mi jih zrihtala Cox in Vlado ![]()

ni nek hud napredek, ampak važno, da se premika.. ![]()
Ce ze tolko pleha delas zakaj ne gres na a look?
Ker potem to ne bi bil več on ![]()
Men se b ne zdi toliko grši, kolikor bi me stala predelava, pa tudi, če je prišel tak iz tovarne naj bo še naprej.. ![]()
Ma za a-ja nardit bi rabo 1x več karoserijskih delov..
Kaj tolko je razlik? Jaz sem mislu da so samo žmigavci in zadnje luči drugačne.
pesda ta je res grda in nepotrebna ..ampak ni druge kot rokave zavihat ![]()
Je kr ja.. Zadnji vogali komplet z zracniki pod streho, havba prtljaznika, havba motorja, vse obrobe blatnikov, sprednja vezna pod odbijacem … In pa se polno nekih detajlov, odbijaci so neprimerno drazji isto luci smerokazi itd. Ma saj ves kak je to pri vw … Zgleda isto samo pac ni..
Res niso bli srečni, če niso vsako leto neki spremenili ![]()
Ja, ta lukna je kr partypooper ampak računam, da je do konc tedna ne bo več ![]()
In kje si to najdu lokacijo? S kakšnimi stroški?
Evo, te lukne ni več, slike pa tut ne ![]()
200€ s stroški vred. Kje točno je pa ne bom pisal ker ne vem kdo vse še spremlja forum pa da ne bo kakih težav.. Lahko pa pokličeš in prideš mimo, da kiro rečema ![]()
sliko popravljene luknje
al pa ne vrajmemo
al kak se ze rece - picturo or didn’t happen
ha ha .. bom pa jaz enkrat mimo prletel pa da se grema silvio malo pogledat