V 4. gre rado.?. to je moja 4. enka, zgleda mi drugi vozi niso usojeni
Moped sem zamenjal za Golfa mk1. Koliko ima kilometrov nimam pojma, naj bi bil 3. lastnik, bil je že rihtan in barvan, ni pa bil zaleten. Je klasičen tasovc, letnik 85’, 1.6 dizel motor, ki je pred kratkim doživel generalko, menjalnik je bil menjan in je 5-stopenjski, školjka in podvozje pa sta bol boga, trenutno sem našel 3 večje luknje, naprej ne bom iskal :mrgreen:
Ideja je, da avto spravim nazaj na cesto v nekem ratt look stilu do 7.9. kar pa se zna malo zakomplicirat, ker je še veliko dela. Trenutni ‘‘bađet’’ je 300€, ostalo sledi..
Sej je cel avto tak kot havba. no ja malo boljši. Havba je tako boga, da mi zamaka v prtlažnik.
po števcu ni treba, zelo hitro pride do 100, ker kaže skoraj 40 km/h preveč
Drugače bom pa še vedno moral v četrtek po kosilu na pot, da bom do petka zvečer prišel na srečanje v Celje
čestitke ježek za nakup
ammmmm…
po mojem kar rabiš je samo ena plošča nova za flekserco in v tla z njim hhohoho
no ja… pa ene šlape druge
treba bi probat kako sedejo razšerjene 13- ke gor
js jih imam sam jih nism še sprobow ker so wrk in progres
in mislim da bi blo to to pol
Slabo. Nimam časa in zelo počasi napreduje, včeraj sem celega prepikal in našel še par lukenj, ker ga je prejšni lastnik popravljal tako, da je z brenerjem čez rjo zapacal fliko dahpape. Rezultat si lahko predstavljate..
Zdajle grem pa nižje vzmeti zmontirat, če bo vse po sreči
haha vedno bi lahko bilo še slabše ja, danes sem po nesreči prerezal dovod nafte v mašino
Ma dobro, sej itak je bil že čas da ga nekdo zamenja
Drugače pa zaflikal sem že 6 lukenj in zmontiral zadnjo havbo, da bo notri ostal suh, ker je spet sam dež napovedan.. Ostalo mi je še 8 nujnih lukenj in pragovi, za ostalih nekaj se bom pa sproti odločil, ker zdaj je padla ideja, da bi celega pobarval
Ni nevem kaj, pa vseeno, da ne bom samo pisal..
da šit is real.. danes sem zaključil s kleparijo
Malo me je zaneslo in sma s kolegom celega prešvasala tk da od ratt look varjante bo imel ta golf samo podganjo sivo barvo, računam, da konec naslednjega tedna
hvala. ja za živce je boljše, če je ratt pri drugih, ampak vedno, ko kakega vidim, začnem razmišljat, da bi js tut to mel in nekaj kupim, pol je pa vedno samo še nekaj za porihtat…
ratt kugla
v trgovini sem malo prostora naredu
vzmeti od dvojke dol in sportske H&R gor..
zdej vsaj gliser ni več
tako je pa trenutno stanje. do nedelje bi naj bil cel v šprickitu 8)