VW Golf 1

Zadni update pa je ta

Ter nov-star števec z obratomerju

Lp

zelo lep :slight_smile:
še posebno z ATS-kami …
ne vem pa zakaj imajo vsi ti golfi prključke za prikolico gor?
moja dva ga imata oba…
mogoče je biu kakšen popust pri nakupu če si vzel golfa z prključkom hoho :smiley:

Neki se je dogajalo in sicer zamenjalo se je par stvari, notranjost je črna okol števca drugo se vidi na slikah

evo, da nem nove teme odpiro :slight_smile: ta avto se je preselil k men, pa se veselo kotali po koroških cestah..

razen tega da je spuščen skor do kolkr pač gewinde pustijo, pa skor pretrd za večino ljudi.. :laughing:

je vse trenutno še vedno orginal.

take felne so parajt, na peskanju te dni, grejo v srebrno.. :smiley:

pol pa ene 165/50/15 gor, pa da vidimo. pomoje bo kr zadetek, ker je kurc kaj enk z takim felnam :sunglasses:

Mogoče zato ker so Clio ventiler felne :laughing:

Ne me narobe razumet, tudi meni se dopadejo. Maš pač tu pa tam kakega firmaša katere boli kaj je od česa.

js nebom isti kot večina, lahk bi nabil gor bbs-ke pa je, sam nočem, ker jih je preveč. neki preprostega, drugačnega :smiley:

pa da še enkrat pojamram, če že nkol ne, jebem mu matr, butastemu švabu ki je natlačil ta konkretno poddimenzioniran sesalni kolektor, pa 2x poddimenzioniran usut fergazer na ta avto.

pa še lajtnge za benz se luščijo zgleda znotr pa mi je drek not v fergazr potegnl, pa zdaj cuka. jao, pa lih zdaj ko nimam cajta za tole, morm pa čimprej efi prpravt.

lahko bi en mali turbo gor nataknu, že ki imaš ms.

js sm kr presenecen kolk se skrije zadeva..

z manj cevmi se ga sploh nebi porajtal…blowofa pa tole tk ne rabi :smiley:

ps: pa ne, ni moj tole.. sam lahk pa postane, pogoje ma prakticno vse..
mam se nov t2 turbo doma…

sam ko moj pofukani stromar nima cajta, oz se mu ne ljubi, kdo na koroskem mi lahko v kratkem casu zveze MS na avto? pa da mi ne zaracuna, tako kot ena “firma” 700€ da mi zveze elektroniko, od “megasquirta” do “motorja”, pa mi naredi mapo. 700€. brez mape pa 500.

Če ne znaš nardit tega sam potem se niti ne loti.

znam velik kaj, sam z napeljavami se pa nikol nism rabil ukvarjat..

ej to je golf 1 jebote ne space shutle. Če pa nabaviš relay board od MSja je pa še lažje zvezat. Ms pa je tudi ajnfoh imaš vse na netu . Lahko pa začneš in zraven slikaš , ko pa boš prišu do problema ti bom pomagal. Bi bla tudi super how to tema za ostale.

Jaz se kr prijavljam…kdo ve kdaj bomo rabili kaj podobnega :smiling_imp:

Čaki neki ne štekam, 700 vzame “firma” za zvezat MS in za naredit mapo? to je poceni!
Druga ponudba pa je 500 samo za vezanje MS na motor? to je drago ;D

se strinjam s papijem.

neki tam so kao cene ja, s tem da niso resni. od več koga že čul kake pizdarije so mel z takimi. :confused:

obrobe so parajt, čakam marc :smiley:

felne pa tut.. v podnu je pa avto itak že skos :laughing:

as in, ON ma tablce :sunglasses:

zaj morm pa felne nabit gor te dni.

brez pokrovčkov.

s pokrovčki pa z muco :smiley:

napredek je, manjkajo obrobe, pa gti črte po bokih pa kak detajl tu pa tam. bomo vidl če mi bo všeč, zdaj trenutno sm še tam vmes :laughing: