Vw caddy mk1

Nekateri ga že poznate, nekateri še ne. Je moj prvi avto, imam ga malo več kot 2 leti, v tem času sem naredil 45kkm in mi je prav zlezel pod kožo. :smiley:
Zaenkrat je to moj edini vozen avto, kar pa upam, da se bo jeseni spremenilo, ker mu sol nenormalno škoduje.

Trenutno zgleda tako:

No ja, mogoče malo bolj ostro :stuck_out_tongue:

Notranjost je skoraj kompletna iz golfa 1 gti

Poganja ga še vedno originalen 1.6D mlinček, ki ima prevoženih samo 145 kkm, ima pa 5 stopenjski menjalnik od trojke

Če bo sneg sploh pobralo letos, dobi nove gume in tale platišča

Imam še kar nekaj planov in idej, ampak o tem bom pisal sproti :slight_smile:

Ko sem ga kupil, je bil še čisto originalen, od prvega lastnika in vmes je 5 let preživel v garaži.. :sunglasses:

Še par slik od lani:

Itak nebi bilo popolno, če nebi imel tudi malo rje :imp:

Drugače je kar zdrav. Po podnu je nekaj površinske rje, ki se kar hitro širi, tako, da v roku parih let imam namen vse skupaj razstavit, speskat..

žival ki ima bodice na 4 črke, jejž :smiling_imp:

lepo da si se pridružil

Še malo pa bo polovico Favdl-a tukaj :laughing: Pa ne, da je s tem kaj narobe :wink:

Pismo, daj ga že rukni ob tla, ker bo prav hudo zgledal. Kako pa se obnese tole blago na havbi?

Lep je, upam da gre v podn cimprej pa da mu upašeš ona platišča gor ;D še kak stickerbombing pa si zmagu :sunglasses:

A ni bil ta avto v reviji Mehanik in Voznik?

Mislim da je bil ja.

Hvala za dobrodošlico, sej spremlam ta forum že več kot eno leto, samo nisem našel časa, da bi predstavil caddya. :slight_smile:
Nekaj malega je bilo objavljeno tudi v reviji Mehanik in Voznik ja :sunglasses:

Je v planu letos obnova podvozja in nižanje. Letos pa res, ker govorim to že 2 leti, ampak zdaj imam že skoraj vse stvari za obnovo/predelavo in bo zmanjkalo izgovorov :smiley:

Blago se pa zaenkrat tudi kar vredu drži. Hudo umazano ni videt, tu in tam je lepilo malo popustilo, ampak je še vedno napeto in se ne vidi. :slight_smile:

aha zdej vidim zakaj se enkica prodaja :slight_smile:
lep projektič pa feltne všečne :slight_smile:

Pozdravljen :smiley: dober traktor :wink:

še maš kako sliko havbe z blagom? zgleda dobro, še boljši pa bo ko bo bol pri tleh :slight_smile:

Hvala, ja sem se odločil, da je boljše, da imam en vredu vzdrževan avto, kot pa da mi 2 propadata. Nekje v nekem 3. planu pa je še vedno kakšen gti 1 ali 2 :slight_smile:

Haha, imamo doma 3 valjni traktor, pa se proti caddyu lahko samo skrije :laughing:
Se velikokrat zafrkavamo, da imam F na vozniški vpisano zato, da se sploh lahko vozim z njim :smiley:

Slike havbe nimam trenutno nobene boljše, se vedno spravim slikat ali ponoči ali pa zjutraj, ko fotoaparat še spi in dela meglene slike :stuck_out_tongue:

Ja ja še slik tepiha jejž :smiley:
Caddy je cool!

Ni nekega pravega časa za slikanje, nekaj pa sem ta vikend le končno uspel naredit. Sem imel v planu before/after slike, in sem itak pozabil slikat potem, ko sem zrihtal :laughing: bom jutri, če bo vreme držalo, do takrat pa

Sem zbral pogum in ga preobu, tako, da se zdaj spet tresem, ko vidim policaje :stuck_out_tongue:

Nekaj se dogaja :sunglasses:

:sunglasses:

Sem se pa že skoraj zaletel, ko sem se danes vozil po Ljubljani in igral z zicem :slight_smile:
http://youtu.be/d7_vx6RL_l0

Zdaj me čakata še 2 večja ‘‘projekta’’ na caddyu, prvi je obnova/menjava mašine in drugi obnova podvozja in nižanje.
Trenutno sem v fazi šparanja, zato nekih večjih neumnosti ne bom delal in spreminjal. Sem se pa spravil na par detajlov, ki so me motili. :slight_smile:

Višek elegance se vidi na čepku z gumjasto bunko :laughing:

Dežja že prej nisem maral, zdej pa sploh ne :unamused:

Toti prt na havbi je res top :smiley:

še mal barve in letijo na avto :slight_smile:

sredinski pokrovi na felnah so plastični ali alu?

Nevem še. Nimam jih in kar bom našel za pameten denar bo šlo gor. Če bojo alu, jih bom spoliral, če bo plastika pa že tudi mam neke ideje :slight_smile: