Lep pozdrav! ![]()
Moje ime je Nik. Rodil sem se daljnega 13.10.2000, kar pomeni, da sem star 11 let (v soboto bom 12
). Že vse življenje stanujem v stolpnici. Nahajam se na pol poti med Celjem in Ljubljano, v sredini Zasavja, v Trbolvjah. Tega mesta marsikdo ne pozna, saj je na pogled “majhno”, a je vbistvu 9.največje v sloveniji (http://kraji.eu/thematic_page/najvecja_slovenska_mesta_po_velikosti/slovenija/slo).
No, interesov imam kar nekaj, a že od rojstva me je najbolj zanimal avtomobilizem. Medtem, ko so se drugi igrali z ropotuljicami in podobnim, sem jaz že imel nekaj avtomobilčkov, motorjev…skratka bolj ko sem odraščal, bolj me je to področje zanimalo. Poleg tega imam rad tudi računalništvo, s tem se zadnje čase najbolj ukvarjam, vsaj odkar sem kupil laptop-a, zanimajo pa me tudi mobiteli, oz. opracijski sistemi, kot so android, symbian, iOS…sem pa tudi zbiralec maket, predvsem die-castov v vseh merili, od 1:18 do 1:72 in najbolj v ponos so mi trije rdeči Ferreri-ji 1:24, stari okoli 25-30 let, dobil pa sem jih od babice, kjer so ležali 10 let, odkar smo se preselili v stanovanje, kjer živimo sedaj. Poleg te
Kar se tiče trenutnega avtomobilizma, smo bol Opel park. Lastimo si družinsko Opel Vectra C Caravan 1.9 CdTi Elegance l.2007 in očetova službena Opel Zafira B 1.9 CdTi Essentia l.2004. Jaz sem pa drugače stoprocentni Audi freak. ![]()
Od izobrazbe imam 3 lete vrtca in 6 razredov osnovne šole. Plani za naprej so srednja računalniška šola, dalje pa še nisem razmišljal. Drugače imam pa v planu še šparati za izpit B kategorije in nek pošten avto. Sicer pa me od nekdaj privlačijo oldiji (razlog registracije na forum), dirkalna vozil (fotr imel 3, enega Yugota z zeleno Porsche barvo, ter 2 Astri GSi, pri zadnji sem bil celo zraven, ko se je prodala, in sta jo prišla 2 Nizozemca iskati
). Pa da ne zabluzim preveč, vplanu je tudi dobiti dobre ocene v šoli itd, ker bi bil rad v življenju čimbolj uspešen. Bom pa tudi redno popravljal napake v svojih postih, ![]()
Naj za konec povem, da sem forum odkril komaj včeraj, in se nad njim navdušil, sploh nekaj projetkov je fantastičnih. Če bo šlo tako naprej, se bo stanje oldijev v SLO močno izboljšalo, zato želim čim več uspeha.
Lep pozdrav, Stonecat!