vsem članom in obiskovalcem foruma želim eno zdravo,lepo in uspešno novo leto. Da bi se še naprej tukaj družili,predstavljali projekte in skupaj reševali probleme. In da nas bi bilo ob koncu leta vsaj še enkrat več ![]()
SREČNO 013 !

vsem članom in obiskovalcem foruma želim eno zdravo,lepo in uspešno novo leto. Da bi se še naprej tukaj družili,predstavljali projekte in skupaj reševali probleme. In da nas bi bilo ob koncu leta vsaj še enkrat več ![]()
SREČNO 013 !

se pridružujem ![]()
Srečno 2013 in veliko veselja z oldiji
![]()
Srečno in veselo 2013!

srečno in bogato! ![]()
naj bo leto 2013 bol produktivno kot prejšnje..srečnega in veselega v letu 2013 še iz moje strani ![]()
Tudi v mojem imenu, Srečno in zdravo 2013!
Pa čimveč užitkatskih kilometrov, pa da se kdaj dejansko vidimo.
Vsem oldschoolašem želim vesel Božič ter srečno, zdravo, veselo, zabavno in varno leto 2016. Naj vam avti služijo in naj se rja za letos ustavi
Uživajte med prazniki!
LP, Tomaž
Se pridružujem s Tomažem. Srečno ter uspešno 2016.
Srečno in zdravo novo leto vam želim.
alo vsi … se mi zdi da sploh nismo tako slaba (virtualna) ekipa…mogoče nismo ne vem kako veliki in ne prav zgovorni,ampak ko se komu kaj zalomi znamo pomagat ..to šteje in naj tudi v bodoče ostane tako !!
Želim vam,da ne boste v 2016 zgubili volje in boste še naprej zabijali svojo voljo in svoj denar v te stare kante,katere nam dajejo toliko zadovoljstva ![]()
Srečno,zdravo,tralala tralali .. ![]()
Ekipa, naj bo l.2016 polno zaključenih projektov, druženj,čim manj rje in čim več kilometrov v naših starih kantah
SREČNO!! ![]()

Srečno in veselo 2016 tudi iz moje strani! Ostalo pa kot je Dejan napisal… ![]()
Je Dejan lepo napisal
. Se pridružujem vsem željam in vsem želim srečno 2016, pa čim več kilometrov naredite z vašimi oldiji
.