http://www.ficofan.com/seznam-fico-srecanj-2009/14-8-2011-srecanje-oldtimerjev-siroko
ma kdo namen jt na tole srečanje? ![]()
http://www.ficofan.com/seznam-fico-srecanj-2009/14-8-2011-srecanje-oldtimerjev-siroko
ma kdo namen jt na tole srečanje? ![]()
Pismu jz bi pa kr su tole mogoce pogledat, nrdit eno fino reportazico pa se z Manto nisem se nikoli bil na Soskem
Bi su se kdo?
Tisti vikend, sem sicer mislil na Lučine, sam če bo kul vreme .. zakaj pa ne mal do soče ![]()
Ufff, bi šel z veseljem, a bom verjetno v Piranu…
Fino se imejte + čakamo reportažo ![]()
jst grem v lučine, fura prjatu ki me je preljau cčeri v NM in bom šou navijat zanj ![]()
če gre še kdo v lučine povejte, jst grem že vsoboto zjutraj gor…
a kdo ve koliko avtomobilov se zbere vsako leto? Jaz še tudi nisem bil v tistih koncih in bi šel pogledat! Gre še kdo da se peljemo v kolonci?
Je pa kar vožnje navigacija me je vrgla 3 ure (iz Laškega)…to pomeni 3 ure užitka v vsako smer ![]()
torej, gre kdo v Lučine jutri?
Jaz imam namen iti samo v nedeljo 14ga ko je srečanje…
gre še kdo?
Ja jaz bi sel! Pomoje bi se kdo sel. Moj tel je 041456456 pa se magari slisimo?
Start nekje v nedeljo okoli 9h iz ljubljane?
lp Anze
ob 9h moraš bit že gor jaz sem govoril po telefonu z organizatorjem, baje se bodo držali ure…jaz grem ob 6h iz laškega, pa še tankat, pa vinjeto kupit, pa kak kafe po poti tko da računam cca 3 do 3,5 urce garmin mi kaže 2,5 ure ampak ga ne bom žgal 130 po AC ker moj Hans ma najrajš tam okrog 100-110 kmh
če če boš okrog 8h na lomu se lahko tam dobimo?
Ja mogoče bi se pa jest tud malo pognal Commota, sam nikakor ne po AC… Ni ti to “freude am fahren” pa čeprav nimam BMW-ja
.
No bomo videli kakšno bo stanje u jutro, se slišimo…
lp
jaz grem prvičletoos po AC ker če bi šel iz Laškega po stari cesti bi se vozil 4 ure
kar je fajn samo ne če moraš it ob 5h zjutri od doma…bom šel pa na izi
kot tovornjakarji…upam da se srečamo jutri, uglavnem pocukiti za rokav…
Čudovit dan z odličnimi avti, lahko je žal vsakemu ki ni šel…k vzdušju pa je gotovo pripomogla narava in njene lepote…
Pohvale organizatorju ker je za 10€ zrihtal zjutraj narezek, spominsko majico, ogled muzeja, kosilo in spominsko medaljo!!!
par utrinkov s poti…
štart ob 6ih zjutraj (morš bit pa res ufliknjen da v nedeljo ustaneš ob 5ih zaradi avtov)
se vid da drugi niso ker je prazna cesta…

sonce je že malo više bližamo se primorski

z lahkoto v koraku z drugimi… ( kazalec za gorivo že 90 km na full ker sem ga natočil do roba
)

zbor v kanalu ob 9h

al se men zdi al se res Hans smeji ![]()

tule so danes skakali najpogumnejši v vodo ![]()

predstavitev starodobnikov pred občino v Kanalu

počasi proti Tolminu

erotika ![]()

tud za kulturo smo poskrbeli

potem pa še par kilometrov vzpona na turistično kmetijo Široko kjer je bilo kosilo in zabava…
nekdo je rekel: Bistra si hči planin ![]()

krepko nad 700m nmv

pa še mal po primorski ko je bil ravno čas..

hit the road…

po 16h urah na poti, prevoženih 500km (poraba 7,2L
) in skoraj na cilju, jutri pa spucat miljon mušic iz stekla in luči…

Pa še en prispevek iz 24 kur
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-skakali-z-mosta-ogledovali-starodobnike-nato-pa-se-na-zabavo.html
Lp, Benz220d
Res lepo, ni kaj.
Hudo, res je bil lep izlet! Odlicne fotke in tudi kar nekaj oplov vidim da je bilo (manta, rekorda, kadett..) Mi je kar malo zal da potem nisem sel… ![]()
Super reportaža! ![]()