Je še kak interesent? Ene par se nas je že prijavilo, ideja je it za 2 dni (v soboto zjutraj gor, prespat na nedeljo, v nedeljo zjutraj/dop pa proti domu).
Kot so-organizator lahko @l3v4rt kej več pove… ![]()
Je še kak interesent? Ene par se nas je že prijavilo, ideja je it za 2 dni (v soboto zjutraj gor, prespat na nedeljo, v nedeljo zjutraj/dop pa proti domu).
Kot so-organizator lahko @l3v4rt kej več pove… ![]()
Sprint vikend se počasi bliža!
Trenutno smo pofočkani za štart iz Lj:
@L4UK0 / 240Z
@Anzee / T3?
@Sendi / 1502?
@RE21 / Mustang?
@Opelpower / C Coupe?
Če bi se še kdo pridružil naj se javi, da ga po želji štejemo tudi za spanje v bližini Lindauringa.
Mene tud štejte zraven
Sem se glihkar prijavil na SVS
Uh, to mi je nekak uspelo spregledat… Ja tud js interesent.
![]()
EDIT sem se že prijavil tud ![]()
Kurac palac, so mi pravkar odgovorili, da je že zdavnaj vse polno, tako da sem na čakalni listi ![]()
Jest bom šel z oldijem, ampak samo kot opazovalec… Štart iz LJ ? Če hočmo bit gor ob 9.00 je to 5.30 ![]()
Eh, en mal loh zamudimo, pa po Googlu je 2h30 iz LJ. Jaz glasujem za štart ob 7ih. ![]()
Hm, meni niso pa nič sporočili da je zasedeno, ampak zahtevka za plačilo mi pa tud še niso poslal. ![]()
Jest mam 100 potovalno… kar je več je glavobol.
Danes je na “drugem torku” tekla tudi debata, kje bi spali… pa je padla ven Madžarska. Lenti, 20min stran… Ima kdo kako drugo idejo?
Mislim, da je tole kar izjemno! Če sem prav preštel nas je trenutno 8 potencialnih kandidatov.
Predlagam, da si damo še kak teden časa da se vsi zjasnijo, če so za 100% zraven in če se najde še kdo, potem pa kar rezerviramo…