@Opelpower: ja čist so zabluzili. Zdej je pa dejansko tako, da se rabljena roba v slabem stanju prodaja (čeprav se sicer po večini ne proda) za višjo ceno kot si lahko pred enim letom dobil nove direkt od ATS-a. In ja če bi človek takrat vedel kako bo, bi lahko zdej kar lepo zaslužil…
Te na linku sem se že menil sam ima nenormalno ceno za poštnino…
Sem se pa že menil s parimi, da ko grejo kej proti Passau da mi gredo pogledat…
So pa dobre gume ja….
Sam sem porabil kar nekaj popoldnevov in noči z iskanjem ATSk.
To se mi je obrestovalo kajti dve leti nazaj je rabljena 8ica imela ceno cca 150 E,
sam sem jih pa kupil za krepko pod to ceno, vendar nove
Je pa res zanimivo da se cene teh platišč tako spreminjajo, koliko so sedaj rabljene in koliko nove?
Cene res ful varirajo. Včasih se kak lep komplet proda za 350 eur, pol pa vidis ko gre slab komplet tud za 450-500.
Drugac pa nov komplet dobis sedaj za slabega tisočaka, se pravi 250 po komadu za novo platisce.
Kein problem……ti sam zorganizirej pa gremo v akcijo.
Sej zdej k me Jeep neki heca sm že razmišljal, da bi Manto (namesto v poden ) raje kar malo z lift kitom povišal, ker dost tko ne rabi več, pa bi loh konkurirala Jeepu… :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Akcija uspela……smo demontiral dva motorja, prvo od Datsuna, pol pa še od Mante. Slik kaj dosti ni, samo tale po operaciji…(mogoče bosta Anze ali Lauko še kaj prilimala )).
Nekaj malega napredka oz. nekaj novih kosov (zdej sm v fazi hrčkanja, pol bomo pa počas zadeve začel skupaj sestavljat)…
Ker pravijo da od viška ne boli glava ))…se mi je nakopičilo nekaj ATS-k (vse bolj ali manj za obnovit):
2x 7x13 et20
2x 8x13 Lexmaul-ATS et0
4x 8x13 et1
Dobil lep prednji odbijač…
Pa blende za okoli luči in beli smerniki…
Pa volan me je matralo malo stestirat kako bo izgledalo…
Pa novi trikotniki - ker bodo montirani engelmanni nočem imet nekih lukenj v teh trikotnikih…
Pa na željo Anžeta…hehe sem odstranil ‘‘ta čudno anteno’ z zadnje havbe’…
ter povaril luknjo…
Če bo vse po sreči grem ta vikend po drug motor, pa v kratkem bi morali biti sedeži preoblečeni…
Pol je pa samo še na meni da najdem kaj časa in začnem s flikanjem lukenj ter vgrajevanjem vseh nabavljenih kosov…spomladi pa je v planu ličar…
No zgodba je taka, da sem najprej rekel, da avto spravim samo v vozno stanje. Pol so se pa deli začel vrstiti, pričakovanja spremenila in ker nekako nisem mogel iztržit fergijev za nek pameten/pošten denar sem rekel, da investiram še dodatnih par sto evrov in jih montiram gor. Če se bo izkazalo, da res ne pašejo gor bo še zmeri možen downgrade, ker bom vse original dele itak doma zadržal.
Tko da škode ne bo nobene in bo avto hitro lahko spet stock .