Spet ena Manta B ;)

@Opelpower: ja čist so zabluzili. Zdej je pa dejansko tako, da se rabljena roba v slabem stanju prodaja (čeprav se sicer po večini ne proda) za višjo ceno kot si lahko pred enim letom dobil nove direkt od ATS-a. In ja če bi človek takrat vedel kako bo, bi lahko zdej kar lepo zaslužil…

Te na linku sem se že menil sam ima nenormalno ceno za poštnino…
Sem se pa že menil s parimi, da ko grejo kej proti Passau da mi gredo pogledat…
So pa dobre gume ja…:wink:.

Hvala za info, sem ti poslal sporočilo.

Sam sem porabil kar nekaj popoldnevov in noči z iskanjem ATSk.
To se mi je obrestovalo kajti dve leti nazaj je rabljena 8ica imela ceno cca 150 E,
sam sem jih pa kupil za krepko pod to ceno, vendar nove :wink:
Je pa res zanimivo da se cene teh platišč tako spreminjajo, koliko so sedaj rabljene in koliko nove?

Cene res ful varirajo. Včasih se kak lep komplet proda za 350 eur, pol pa vidis ko gre slab komplet tud za 450-500.
Drugac pa nov komplet dobis sedaj za slabega tisočaka, se pravi 250 po komadu za novo platisce.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Končno imam komplet gum za okoli prednjih luči :wink:)). Sva z Anžetom (thanks again :wink:.) mal pobarantala, tko da sem sestavil komplet.

Pol se je avto še zadnjič mal posončil predno gre na transplantacijo mašine…

In priprave na transplantacijo…najprej mora havba dol…

In pa še oskubljen motor, ki čaka na žirafo, in dodatne pare rok (Lauko in Anže :wink:)…hehe, bo kmalu ena udarniška akcija :wink:.

Zakon! Se mal pa akcija! Matr, kaj ce bi se nad mojo A nrdil na hitrco tako akcijo? :slight_smile:

Sam kok je pa visoka tvoja B :slight_smile: Tam zunej na soncku zgleda ko jeep :slight_smile:

Kein problem…:wink:…ti sam zorganizirej pa gremo v akcijo.

Sej zdej k me Jeep neki heca sm že razmišljal, da bi Manto (namesto v poden :slight_smile:) raje kar malo z lift kitom povišal, ker dost tko ne rabi več, pa bi loh konkurirala Jeepu… :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Akcija uspela…:wink:…smo demontiral dva motorja, prvo od Datsuna, pol pa še od Mante. Slik kaj dosti ni, samo tale po operaciji…(mogoče bosta Anze ali Lauko še kaj prilimala :wink:)).

Pa hvala Jurca timu za posojeno žirafo :wink:.

Še ena iz drugega kota :smiley:

pa se dve iz mojga telefona lol

Nekaj malega napredka oz. nekaj novih kosov (zdej sm v fazi hrčkanja, pol bomo pa počas zadeve začel skupaj sestavljat)…

Ker pravijo da od viška ne boli glava :wink:))…se mi je nakopičilo nekaj ATS-k (vse bolj ali manj za obnovit):

2x 7x13 et20

2x 8x13 Lexmaul-ATS et0

4x 8x13 et1

Dobil lep prednji odbijač…

Pa blende za okoli luči in beli smerniki…

Pa volan me je matralo malo stestirat kako bo izgledalo…

Pa novi trikotniki - ker bodo montirani engelmanni nočem imet nekih lukenj v teh trikotnikih…

Pa na željo Anžeta…hehe :wink: sem odstranil ‘‘ta čudno anteno’ z zadnje havbe’…

ter povaril luknjo…

Če bo vse po sreči grem ta vikend po drug motor, pa v kratkem bi morali biti sedeži preoblečeni…
Pol je pa samo še na meni da najdem kaj časa in začnem s flikanjem lukenj ter vgrajevanjem vseh nabavljenih kosov…spomladi pa je v planu ličar…

a Thomas še bonbone meče v pakete ? :slight_smile:

Drgač pa lepa speža ..atsjk bo še za pomladek zadosti :smiley:

Hehe…ne, bonbonov ni več, zdej je Thomas že na bio čajčkih :wink:.

Nekaj malega se je dogajalo…motor je doma.
Manjkata mi še ALU ventildeckel in sesalni kolektor za dellorto-te, pol pa lahko pačasi motor pade skupaj.

Delsi so torej pri tebi ostali. pametno.

Res je ja, sem se pol kar tako odločil, da raje ostanejo.

Sam bi jih vzel za to ceno takoj samo ni bil trenutek (suša). :slight_smile:

pa dej ..ja ne boš tistih grl velikih tlaču na ta motor :unamused:

:smiling_imp:

Hehe…itak, za dober zvok vse… :laughing: .

No zgodba je taka, da sem najprej rekel, da avto spravim samo v vozno stanje. Pol so se pa deli začel vrstiti, pričakovanja spremenila in ker nekako nisem mogel iztržit fergijev za nek pameten/pošten denar sem rekel, da investiram še dodatnih par sto evrov in jih montiram gor. Če se bo izkazalo, da res ne pašejo gor bo še zmeri možen downgrade, ker bom vse original dele itak doma zadržal.
Tko da škode ne bo nobene in bo avto hitro lahko spet stock :wink: .

Imam če ne jaz ene 40 ke pa bova zamenjala + moje doplačilo. 40 so do 130 konjev komot.