SMTV Karting Challenge

Glede na to, da imamo nekateri člani med sabo borbo v kartingu že celo sezono:
Žiža, Kmetek, Maik, Opelpower,…Bi bilo fino, da se vsi vzamemo skupaj in Rižarjem nakažemo, da z nami ni češenj za zobat.
Če ne vozite pa je v igri tudi zabava po dirki in pijača.
Pa baje da bo tudi DJ in te fore.

Koliko: Stane 10€
Kje: V Kartingu BTC
Kdaj:15.12. ob 19 uri
http://streetmodified.tv/f/docs/domov/KC2012.jpg

Pridejo tudi brhka dekleta (če jih boste pripeljali sabo)
Po zaključku pa pijača in čvek

Prijavite se na info@streetmodified.tv

Jaz in moj brat sva že prijavljena.

Jazt se pa ne upam, zaradi nizkega mostu pod katerim je speljana pista :laughing:

prius gokarting :laughing:

Prius je luksus, to je bolj elektro viličar karting.

Fantje, razvajeni ste konjev, pa vam je iskanje linije dolgočasno :laughing:

Lahko bi šli ja, sicer proti nadrkancem nimamo za burek, samo lahko jih pa probamo čim bolj zapirat :smiley:

Žiža nam je itak dolžen fure :smiley:

Haha, bi se skor spodoblo, da jaz to objavim.. :slight_smile:

Sicer pa je zadeva odprta tud za dame… Lanska zmagovalka bo branila naslov. :sunglasses:
Povejte kdo je pussy, pa ga bomo dal v to kategorijo.

Gusti, ti se boš pa pač mal sklonu. :laughing:

Jazt bom v vsaki kategoriji pušnil :smiley: … tudi v babji .. me je nazadnje v Logatcu Widrčanka šolala :laughing:

tle sva ga šele pušlna z gustijem :slight_smile:

ŽIŽA kaj praviš na suhi trening par dni prej, da vidimo kateri kart najbolj leti (Pa, da ne boš denarnice pozabu) :laughing: . Lani je bila pri meni razlika 2 sekundi med kartom 7 in 12.

ja razlike so med karti itak… pač enim premze delajo, drugim ne, eni majo dobre gume, drugi so na dratih :smiley: bom takwin mel sabo 2. :wink:

Kokr vem, se splača bit v sedemki in devetki… Pa niste od mene zvedl… :laughing:

Sicer je pa bolj fora v žurki… :smiley:

Nakonc bo pa spet:
vname se strašni boj, ne boj, mesarsko klanje… (by Francl Prešernov, btw)
:laughing:

Sicer pa, adrenalina željnih je veliko na forumu, pa se nardi en Piston Cup II in se nas zbere tistih 10 (tamal problem), pa sami organiziramo dirko? Recimo 10min trening, pol pa 5min kvalifikacije in na konc 15min dirke, to bi blo zakon! Ker tam bodo itak sami nadrkani dripci, mi mamo pa že upeljan sistem, da tud minuto ni dolgcajt :laughing: Gokarde se pa pač izžreba, jebat ga, tko je najbl fer po moje. Ajde, ne upamo!

Hehe… Nisi čist zadel… :smiley:

1. od “nadrkanih”… mislim da sta bla MAIK in njegov braco tanajbl zagreta… pa mogoče še naš Drej… :laughing:
    (brez zamere, prosim)
  2. za 10 eur boste težko prišli čez.
  3. tle bodo zihr kake nagrade.
  4. placa ni več lih fuuul
  5. kakorkoli, vabljeni vsi, pol pa zberte.. :smiley:

lpP

Če bom tisti čas v slo definitivno pridem pogledat…če bo pa še za vozit kaj frej pa tudi…zakaj pa ne :stuck_out_tongue:

Hja, odvisno kaj misliš da sem ciljal :blush:

Bolj sem mislil to, da se večina ne vozi s starodobniki pozimi. In ker pač pitje za šankom lahko postane dolgočasno, ni nič narobe če se recimo 1x mesečno dobimo kje in kaj pametnega počnemo :wink: Tako da enkrat bi lahko organizirali eno tako dirko, bolj za užitek kot za dobre čase/mesta. Ene simbolične pokalčke bomo že naredil, tistih 20-30€ za pol ure užitka pa tud ni problem dat, sej gre tud za benz za turce kar neki dnarja in le-teh čez zimo ne bo ravno na pretek. No, saj meni je vseeno, bomo itak šli sigurno kej, če se iz tega naredi Piston Cup II pa še toliko bolje. Če ne pa nič, ne bo konec sveta, se boste že odločili :smiley:

Ja ja.. to pa super. Čeprav bo boljši termin ke prot konc januarja… Takrat ponavad nč ne dogaja, pa še Gusti se bo mal spočil od… praznovanja.

LP

Zdej mi gre že na boljše .. se samo še sredi tedna in za vikende naližem :laughing:

He he samo res dajte letos zbirat karte z zrebom bo vecji zur:)

Ni slaba ideja, bomo razmislili o tem žrebu.. :wink:

LPP