Rentanje starodobnikov - filmske vloge

zanimivo kakšne cene pridejo za rento na dan…tolk, da veste kolk so vredni :laughing:

Svinja sanja o kokoruz :laughing:

ti se kar smej, sam to je reden posel v tujini, ne samo za oldije…

pa primer pri nas :

http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=118510&highlight=snemanje

Pozna kdo tut kako tako SLO bazo/podjetje/agencijo, ki se ukvarja s tem?

Milan, zato pa se smejim :smiley:

Redni posel v tujini. Pri nas pa ?

sej sem ti dal link, tip se je prijavil iz RTV al ne vem iz kje na forum in iskal X5ko, plačal je pa za slovenske razmere zelo dobro.

Mene je tudi nekdo kontaktiral za eno reklamo, samo so se na žalost odločili za neki drugi avto.
Tako, da tako mrtvilo tudi ni v Slo.

Potem bodo mojega rabili, če bodo snemali kakšne politično/tajkunske zgodbe iz 90ih. Samo nosilce zastavic moram poiskati in natakniti prenosno modro luč na streho. :smiling_imp:

to neb bla slaba zadeva, da bi slovensko verzijo te spletne strani se naredl… anžej, lauko?

Bomo odprl podforum :stuck_out_tongue:

Sam bo mal problema, ker za filme ponavad rabjo čimbolj stock avte, kle so pa same neke nafrizirane spuščene rakete :smiling_imp:

mogoče bodo pa kkšni snemal nek na vižo Manta Manta :slight_smile:

ja ma edino če se bo kdo,kdaj od vaše generacije tega lotil .. nimamo mi niti kulture niti zapuščine glede tega .. to se lepo kaže v miselnosti glede avtentičnosti vozil na naši fleki zemlje
Je pa tudi res,da je bil manta manta in podbobno precej očitno komercialni film ..firma D&W je bila takrat zelo uspešno podjetje z veliko verigo trgovin po nemčiji