Primorje SPEED TOUR 4.11.2017

Blo je majka!!! :stuck_out_tongue:
Tud če sem bil tanajtapočasnejši :laughing: Edino dol iz unga prelaza bi blo fajn če bi kdo prej mal cesto z kako papirnato brisačo popivnal! :smiley:

… no pol se pa jst premaknem 10km vzhodno od Planine in je bla cesta skos do dolenjske suha ko poper :laughing: :laughing: :laughing:

Pa saj ga je vreme sralo le od Postojne do Štanjela in od Col-a do Brezovice :slight_smile: Ostalo pa tipi topi :stuck_out_tongue:

Ma nima veze! Zdle sem na polno sfukan, pa bi šel takoj zjutrej prec šenkrat! :stuck_out_tongue:
Zdej moram pa res e21 zrihtat, da bom lahko dohajal!!!

Eh po klancu navzdol bi nas pojedu za keks :laughing:

Za lažji počakat na Anzlca :smiley:

Snemala Borina, uredil OP :laughing:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tmbHmTIwP3w[/youtube]

samo :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

@Opelpower vredi ruto si nastudiral
@Anzee lepo mate tam doli uhhh
@DS71 odlicna ideja z spominkom - gre na steno v garazi :slight_smile:

kljub glavobolu (avtocesta in 4 stopenjski menjalnik in (tihi auspuh :smiley: ). AMPAK takoj bi se enkrat :smiling_imp:

Ej, samo tam iz Logatca si ga pa prav filmsko oz. po Finsko ven potegnil .. tak Power Grip Slide :stuck_out_tongue:

Zakon je bilo. Po dolgem času se pridružil konvoju. Taprava turca, piknik in presenečenje iz strani DS71.

Zegler je res odšel v slogu :sunglasses:

P.s. se dobro da ima Mercedes self healing mode. Ker se mi res nebi dal cakat avtovleke.

bemu mast ..fotičev več kot avtomobilov ..a ste še vedno pod vtisom al kaj :laughing:

Pr men kaže 30 tko da rabim še 6 fotk narest, da bom lahk razvil :smiley: digitalneži so pa počasnele :smiley:

Sunce žarko, še kar ni slik?! :angry: Drugo leto morem pohitet s prijavo… Drugače pa pozdravljam idejo eventa in upam, da se vam naslednjič pridružim :slight_smile: Komaj čakam na več foto in video gradiva, da vidim kak ste nažigali :sunglasses: A crknilo pa ni nič? :laughing:

Men je blo zakon, ceprou je mal vreme pokvaru zadeve, ampak mogoce je pa lih to dal “car” vsej zadevi :slight_smile:

Respect Opelpowerju ker je priskrbel pekalne naprave in vrhunsko spekel, pripadnicam zenskega spola za druzbo in to da je blo pri hrani vse pod kontrolo in nakoncu spucan! Pa seveda DS71 za fizicni spomin na turco! Cist hudo! :sunglasses:

Evo par mojih fotk, nism neki ful fotku, ampak ajde :slight_smile: filmck je pa ze in the making..

Start v oblacnem dopoldnevu

Tkole smo se zbrali pred gradom..

Neki ns pa je.. pa se nismo bli vsi!

Uletu je tut Bresan, na sliki njegova sopotnica :slight_smile:

RE21 in papi

OP in strider…

No pa smo sli prot postojni

Tam je blo treba it neki spit..

Skodilakar je tokrat uletil z mercom :slight_smile:

Tole merco namrec..

Kolonca v senozecah

Fotkanje in cakanje na tiste, ki so se ustavili v hofercku

Grill se je zastartu :sunglasses: :sunglasses:

Kraska scena..

kot receno pohvala damam!

corvette je strazila pri vhodu

Pero pa je svoji dami sporocil da ji je lahko zal da ni sla zraven

Se tadruga ekipa tapridnih :slight_smile: RE21 se je tudi lepo izkazal!

Ymaga pa DS71 s spominki!

Kmalu prisli na predmejo, kjer je bil postanek

Razgled mal bl kisu no

Start proti Logatcu

Se zakljucna pijaca..

In nasmejani smo se razsli :slight_smile:

carsko :astonished:

kot vedno top foto zgodba :laughing:

anže sploh ni ful fotkou pa je naredu celo reportažo :slight_smile: ala ti vera! čakamo na video :slight_smile:

:laughing: FInsko ? :slight_smile: thja ko je ravna cesta pol spera prime, te pa je fajn :smiling_imp:

ja je Anzee fotkal, ampak tista drona je res :open_mouth:

btw a je mozno dobit tole zadevo v krivuljah ali visoki resoluciji seveda brez ozadja (kaksen AI al pa EPS ) ? jaz bi si to dal na avto ampak ne bi pa sel kopirat zdaj tega, ce je ze narjeno :blush:
LOGO.jpg

Hip hip hura za Anzzeja :stuck_out_tongue:

Seveda da lahko, na PM mi stisn mail.

Jaz bi tudi imel logo :wink:

Enkraten dan z malo dežja in ogromno dobre volje, v super družbi in tudi po perfektnih ovinkih…tokrat kot sopotnica, kar je bila odlična odločitev :smiley: To je treba ponovit…vrhunsko!

Štart v Logatcu…nov trend - mahovnate feltne

v Rokovem bemflu

še dobro, da je bil dež

pomežiknla mi je

prihod na Kras k Anžetu

filmska lokacija :smiley:

uživat je treba

pogled iz kuhinje

jedli smo obilno in dobro, definitivno najhitrejši žar saj se je peljal s Tadejem :laughing:

hitr smo pojedl in pospravl

woohoo, tole smo dobil, Dejan hvala!

proti predmeji :smiley:

bilo je oblačno in oblačkasto

Kot se šika

in v dežju smo odpeketali nazaj

zlati ste,samo vas je treba prej malo sklincat :laughing:

Ja ..nalepkice bi lahko postale stalnica .. nekaj v smislu “…bil tukaj…”

Nucamo klubsko knjižco, pa lepo štampiljke not nabirat, pa ko jih zbereš 10 imaš eno vlamlanje v avto gratis :laughing: