Primorje SPEED TOUR 4.11.2017

glede na danasnje vreme (lokalno) bo to slajdarija :open_mouth: , me zanima vreme jutri :slight_smile:

Meni kaže Postojna 9/13°C, Sežana 11/14°C oboje pretežno oblačno in 20% padavin.

Nič se vidimo jutri, kot kaže, bo parket danes položen in se lahko udeležim :smiling_imp:

Oblačnost in padavine po urah. Modra barva je jakost oblačnosti, zelena jakost padavin…

Js bi pršla pogledat če se ustaviste u Štanjelu ker sem iz teh koncu :smiley: pa da vidm mal te avte :smiley: upam d bo kak vw T2 :smiley: ker so mi noro ušeč :smiley:

Glede na to da ne bo Štajercev, boš glede T2 … :confused:

Drugače pa mahaj ko gremo mimo :smiley:

Ma en postanek bi lohk nrdili u Štanjelu :smiley: js mam 10-15min do tam :smiley:

Valda ne bomo dovolili da nas punca prosi :wink:

če se ne motim bo postanek v Tomačevici

Bo treba pa do Tomačevice :smiley:

Pa pridi za kopilotko :laughing:

PS..T2 … to boš mogla pa kdaj na kak drug event pridt .. ala Oldschool does Maribor, ali pa kak Jesenski Stotak … za Speed Tour je serijski T2 malo neprimeren :smiley: … čeprav so svetle izjeme :laughing:

Pa sej bo anže z T3, to je skor isto, samo ena številka je drgač pa en ajmar vode več :slight_smile:

Da ne bo kakšen takle T2… :smiley:
vw t2 gatso 4.jpg

No ja kr koli u tem stilu je dobr :smiley: bo treba en starejs avto zrihtat za na te evente :smiley:

Daewoo Rekord Royale

Veš da ni Opel, ker ma špegle na Datsuna! :slight_smile:

Sej gremo po omejitvah :slight_smile:

Sorry za off, ampak kaj se dogaja z ono Subie/t3podvozje T2ko ki se je svojčas razvijala po slovenskem internetu? Ve kdo kaj?

: >

Op did it again! Super event! Družba, pot, hrana,… lep zaključek sezone. Pa še enkrat hvala DS71 za lep spominek za vse udeležence turce.

Uf ja, tole je pa danes bilo top. Sicer zmatran, ampak tam na predmejo sem čisto pozabil na heksenšus v rami :laughing: … letejlu drvejlu :laughing:

Super družba, Anzeetu hvala za rento lokacije … ne bi mogl bit bolš, DS71 itak zahvala za Speed Tour ploščice :open_mouth: … upam da ste se imeli fajn. čeprav je do krasa in od otlice naprej malo nagajalo vreme :angry: . To bo treba še ponovit :stuck_out_tongue:

Kak foto/video report pa itak še pride :slight_smile:

owww jea ..mega. Pohvale žar mojstru :slight_smile: hvala Anžetu in hvala vsem ker ste. Vzdušje take ekipe ne more pokvarit niti vreme :slight_smile:
Za tablce pa problem sploh nobeden .. :laughing: Če sem slučajno koga izpustil nej javi in jo dobi ob prilki