Pozdravljeni!

Živijo, ker opažam da je tema kar aktivna, jaz pa že nekaj časa prijavljen sem se odločil da se še na hitro predstavim :slight_smile:
Sem Luka, prihajam iz okolice Mosta na Soči. Od kar imam patentin (vozniško) v žepu zagrizen opelaš, športnik, drugače mi je pri srcu pa vse kar gre na bencin :smiley:
Predvsem se mi dopadejo hot/warm različice navadnih avtov iz zgodnjih 90ih, pa tudi kaj starejšega pride v poštev.
Ker (na žalost) še vedno študiram ob delu za hobi ni ravno veliko časa/financ, pa vendar:

1. avto je bila Astra F 1.6GL..avto čista počasnela z veliko duše..pač prvi avto :smiley:
  2. Astra GSI 16v, ikona hot hatch 90ih..debatiranja z GTI lastniki so lahko neskončna :smiley:, zame prava raketa, predvsem zaradi c20xe motorja.
  3. Astra G 2.2 DTI..luštn avto/traktor, za na forum dosti preveč nova :slight_smile:
  4. Trenutni projekt, Vectra GT 16v, ki ga bom podrobneje predstavil v drugi temi.
    Noben avto ni (bil) serijski, vedno nekajdodajam, predelujem..that’s me :smiling_imp:
    To je to zaenkrat :slight_smile:

Lp

pozdravljen :slight_smile:

Pozdravljen in dobrodošel.

DTI rox ja, js svojemu kr torquemonster rečem. :sunglasses:

Hvala..
Moram pa kar tu napisat, ker je tema v galeriji zaklenjena..: Sem že na začetku napisal, da avto nima ravno 30 let ampak je oldschool. Očitno sem spregledal neka pravila, o starosti/statusu vozila.
Za objavo sem se odločil na podlagi postov o Mercedesih 190 in Favoritkah. Tam nikogar ni motilo koliko je avto star.. :unamused:
Že razumem, pravila so pravila, ampak to mi pa ni najbolj jasno.

Lp

Tiste dve opel vectri GT ki še obstajata v sloveniji res nista oldschool, je pa armada golf dvojk in kadettov c ziher ful oldskul :laughing:

Jah kola mamo, od korze tema se lahko tudi zapre. :laughing:

veselo branje :

https://oldschool-slo.com/t/podforum-za-ne-tako-stare-avtomobile/1695/1

jebiga

Sem si prebral vse..in cisto razumem,da ne bo nesporazuma :slight_smile: Me pa ne bo noben preprical da je. Le
25 let staramecka kaj boljsa. Pa brez zamere,nimam nic proti avtu ali lastnikom :smiley:

Kko pa to da prodajas :frowning: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11515875&display=Opel%20Vectra%20GT%202.0%2016V

Al bo padl kej bl oldskul? :slight_smile:

Ker trenutno ni več prostora in denarja za dva registrirana avta :confused:
Za drugo leto pa je plan zrihtat en oldskul stroj, ja :smiley: V stilu Mante, mogoče kakšne fejst Ascone..