Plehnati deli - Herkules

ko sem kupoval pleharijo(prage,obrobe…)sem čist slučajno
povohal pri herkulesu u lj.
uglaunem plehi so občutno cenejši kot na e bayu u nemčiji.
roba pa je od klokerholma in kar majo u katalogu ti pr herkulesu
lahk naročijo :wink:

Je kdo že kaj naročal pri tem ponudniku rezervnih delov? Naj bi jih večino izdelovali sami.
http://www.ar-hrupelj.hr/

Jaz sem se enkrat z njimi pogovarjal da bi prodajali neke njihove kose … mene je zanimalo sicer bolj za vw in mercedes program in koliko se spomnim so prodajli klokkerholm-ove kose.
Mi nekak potem nismo skupaj prišli .. tak da kaj več od tega ne morem rečt.

Maš kakšne izkušnje z temi klokkerholm kosi? Verjetno slabši od hoffmanna niso :smiley:

NIč kaj ekstra izkušenj, videl sem že enih par, tudi dobil kakega njihovega pri hofmanu … se mi zdi da je tu bolj odvisno od kosa do kosa in kvalitete orodja kot pa da bi lahko kvaliteto sodil po proizvajlacu.

Kolikor sem js delal s Klokkerholmovimi kosi so se mi zdeli dobri, sploh, v primerjavi s kakšnimi noname kopijami. Kako je točno s kosi za kombi pa v kratkem :smiley:

Jaz sem za Datsuna tudi dobil od Klokkerholma (na njih sicer pise, da so za Nissan Note jao :smiley:), pa niso neki prevec kvalitetni… Za stran vrzt pa tudi ne… :slight_smile:

Glede na to, da so za nota, dobro pašejo :laughing:

Dobro glede prileganja je treba vzet v zakup, da so to še vedno poceni kopije. Ampak naprimer s klokkerholmovimi robi zadnjih blatnikov za e30 sem mel bistveno manj dela kot s kitajskimi kopijami sprednjih blatnikov pri katerih se niti vrata niso dala odpret, linija se pa tudi ni nikjer poravnala..