P: tesnilne gume za šipe in vrata

Torej prodajam:

• 2 x univerzalno tesnilno gumo za vrata (dolžine so že prilagojene za kadett C)
  • 5.4m tesnilne gume za vetrobranska stekla (debelejši tip tesnilnega profila)
  • 4.2m tesnilne gume za vetrobranska stekla (manjši tip tesnilnega profila)

To gre verjetno za univerzialno dihtungo kot je npr iz Gumitehne in ne za original Kadett C tesnilo kajne? Da ne bo nesporazumov, saj zgoraj to ni omenjeno…

to je eden neki iskal tukaj gor ne?

ja anzee, sm popravu :stuck_out_tongue:

Mojster z Audi 60 je to iskal…sam se je najavil, zdaj ga pa ni od nikjer :slight_smile:

Ko smo že glih na tej temi.. Jaz bi rabo nove dihtunge za vsa vrata, pa stranske šipe.. mam pa Kadetta C Limo, sepravi 4 vratnega. Kje se da to kaj dobit? Mate slučajno kaki link? Tut če so univerzalne dihtunge, ni problema. Hvala!

jst sm tle kupu
http://www.gumitehna.si/

Meni je ostalo precej tesnil vrat tako da ti lahko jst prodam, so pa nova neuporabljena prav iz te štacune :wink:

Ja pa nima 2 vraten kadett večjih sprednjih vrat, kot pa 4 vraten? Tako kot recimo Opel astra GTC al pa Astra Classic? :smiley: Ja povej za koliko bi mi dal za vrata, če imaš.. pa za šipe tudi, če najdeš kaj :smiley:

verjetno je na meter in si jo sam odrežeš na željeno dolžino

ja jst mam od 3 vratnega že narejene ma itak je to fora na meter in jih skrajšaš in je to to :wink:
imam pa tudi za prvo šipo ja :wink:
Bom jutri poklicau v gumicenter da vidim kolko to pride pa se zmenmo prek PM :wink:

Ok, ti mi samo javi! :slight_smile: