P: Recaro sedeži , Momo volan ter Opel manta ogledala

Prodam omenjene stvari za ceno 200€ v kompletu ali 160 sedeži, 50 ogledala , 80 volan. (cene niso zabetonirane :laugh ) Predmeti so rabljeni in stari okrog 30 let.

Sedeža imata dobro peno, napaka je samo v strganem delu na voznikovi strani(el classico)..

Momo volan z nastavkom , ima lepo usnje:

Original Engelmann ogledala z nosilčki, potrebno bi jih bilo prebarvati:

Če me nedobite na forumu, ker nisem veliko aktiven me pokličite na 070704463!

aha roba iz rdečega D..

PS..kej je pa sedaj avto?

V Logatcu :smiley: Fantje za ceno se da govort… sploh če mate kašna lepa Alu platišča 5x120 itd..

Pa se bo rihtal, ali gre v kose?

Nebi vedel, jaz sem samo pobral tisto kar mi je delovalo zanimivo.

mene tudi to bolj zanima :smiley: kak je pa motor/menjalnik/aksa?

to je pobrano iz kadeta D in dvomim da ti bo kaj od mehanike prišlo prav

zakaj tako misliš :smiley: jaz imam motor od kadetta D (mante b…) 1.3S pa če je bil tale motor noter in če je kolko tolko ohranjen bi ga vzel za kose :smiley:

zato ker si napisal menjalnik,aksa..

Jaz sem samo na hitro “užgal” avto, in je deloval normalno, je res da se nisem vozil ampak avto kot sam (pleh) mi je deloval presenetljivo soliden.

ker sem mislil da je Opel manta (v naslovu sem prebral) ki ima RWD :slight_smile:

A avto ima še zdaj Erik?

Da.

Pravilno, da si pobral omenjene zadeve - bi vse vzel če nebi že vsega imel :laughing: ostalo je pa itak samo za ciganom za vržt :smiling_imp:

V najslabšem primeru , bi fantu prikipelo ker ga še ni prodal in ga dal zmleti z sedeži, volanom.. itd :smiley:

to je torej roba z unega rdečega kadetta D???
a ni imeu uni 2.0 motor not?

http://www.bolha.com/opel/opel-kadett-b-letnik-1882-130000-km-bencin-cel-ali-po-delih-oglas1279077695

Meni nedeluje 2.0

Bravo fantje, Vi pa ste res pojave. V kolikor je govora o c kadettu ste vsi zagriženi in se debata okrog ene malenkosti zavleče v nedogled , ko pa se gre za nek drug model kadetta ga je najbolje reciklirati.

Stvari, ki se prodajajo(sedeži,volan in ogledala) žal niso original od d kadetta SR, ki je imel v originalu te stvari čisto drugačne. Škoda. V nasprotnem primeru bi bil to zelo zanimiv primerek modela SR z 1,6l motorjem.

c kadett über alles ni ravno najboljše mišlenje…

Ogledala prodana.

Sedeži prodani, nižam ceno volana na 65€ možnost prevzema jutri v Logatcu na driftu.