V Glavnem, ker ga imam že 2 leti in domov prihaja nekaj novega sem se odločil poiskati nov dom za mojega KADETTONA.
Motor:
1.2S
Se pravi:
Lajšan vstrajnik
Lajšana glavna gred
Portana glava in kolektor
Sedeži titan+drugi ventili močnejši fedri in alu komponente na klavirju
Odmična 296
DEllorto 40+trumpets
Oljna pumpa več pritiska
El. Veternica
Športna 3 kraka lamela
Predelan vžig in predvžig (elektro+limitator 12V)
Inox ispušni kolektor + cherry bomb
Honan+novi ležaji in obročki
Pa še par malenkosti
ATS Classic 7.5x13 in 8.2x13 +4xštampi+4xopel sport feltne z zimskimi gumami
3.
Registriran z veljavnim certifikatom oldtimerja
4.
CB inštalacija
5.
Nove zavore in obnovljene čeljusti
6.
Opel sport volan
7.
Amortizerji sport krajši hod spr+zad
8.
Sedeži od mante1
9.
Karoserija je slaba ampak se jo da rešiti.
10.
Še nekaj delov, kot so armature, maska, blatnik, motorni deli,…
Vseskupaj gre samo v Paketu cena 1100eur.
Ne me kontaktirat za komponente, ker nisem odpadar in nimam želje kosati avta.
Cena je nižja kot posebaj kupljene komponente ki so na avtu.
Od takrat ko sem dal oglas gor, so že gor gume tapravih dimenzij in ravno se delajo izboljšave na izpuhu (namesto T člena Y, kat ven in pa zadnji lonec…)
Nimam ga še. Malo kolebam in se pogajam in študiram. Nisem še 100%, da ga bom vzel obstaja pa dobra možnost.
Tako, da še nič ni sigurno je pa verjetno. Evo par slikic je pa 1976 Daimler Soveregin V12 van der plas podaljšana verzija. naloudan do fertika z klimo in tako naprej
Na novo pobarvan (prej je bil upšlesan) je iz švice in nič gniv, Za enkrat vse deluje samo pri jaguarju je nekaj narobe če vse deluje tako da bodo kakšne manjše malenkosti za sproti. Edina stvar ki je - je povešen strop to pa je to.
Jaz sem z projekti zaključil imam dost in ne bom nikoli več nekaj delal frame off. Pač kupiš mal poštimaš uživaš in ko se naveličaš prodaš. Življenje je prekratko, da bi imel skoz isti avto.
Se še kako strinjam.
Za Jaguarje pravijo, da moraš pred vsako vožnjo preveriti, če je pod avtom madež olja - če ga ni, je za avtom nekaj narobe in se ne smeš odpeljat!