P: blok motorja chevy 5.7, V6 motorji 2.8 in 3.8

prodam blok 5.7, potreben brušenja, vendar je 4 bolt main s pripadajočimi 4 bolt konzolami.

po želji se lahko zmenimo še za glave, gredi in ostale dele…

cena bloka 200e

bajc@v8club.com ali 041 275 120

evo, bom kar v ta oglas dodal:

imam viška tudi 2 pontiac V6 motorja, eden je 3.8 eden pa 2.8. oba v delujočem stanju, konjaže ne vem z glave ampak lahko pogledam, motorja sta injection in za enega imam sigurno računalnik, za drugega pa morem še pogledat.

cena je 300e za motor, mogoče ga pa gdo uspe stlačt v kakšen vaš projekt:) jaz jih sigurno ne bom več rabu, ker nisem pristaš downsizinga:) pa da se ne bo kdo bal porabe, kolegov buick electra z istim 3.8 in avtomatskim menjalnikom žre cirka 9l relacijske vožnje, pa je avto kar težji od evropejcev pomoje.

Sej tole je hudo sam…z 2.2CIH “ladijskim” motorjem bi si še nekak upal rečt da imam 38kw pod havbo, s čim takimle pa… :laughing: :laughing:

hja, če gre to v kakšen avto kjer je bil serijsko 6 cilindraš notri potem sploh ni problema. zdej če je bil v tistem modelu pa sam 4 cilindraš se je treba mal bolj neumnega narest na tehničnemu :smiley: poznam človeka ki je dal v omego 5.7 osmaka, in bo baje šlo čez homologacijo.

so pa ti v6 precej majhni,edini problem je ker imajo pač 2 pokrova cilindrov. ampak mi je zadnjič “strokovni oglednik” od lppja gledal oldsmobilea in sem imel gol blok v haubi, sam z glavami čez poveznjenimi in možak me gre prašat kolko cilindrov ima to. sem rekel 8 in je rekel ok, če bi rekel 6 alpa 10 bi blo isto. jst pa dva dni prej panično fleksal 5.7L dol z bloka, ker v prometnem piše 5.0:)

bi bilo pa pomoje to ful zanimivo za vozit v kakem evropejcu,ker navora ima za te razmere ful, bi se dalo s kakim dolgim diferencialom čarat.