Orange R4

Lep pozdrav. Dolgo sem odlašal in se sedaj končno prijavil na vaš forum in vam predstavim kaj vse se je dogajalo z mojim avtom oz se še dogaja :slight_smile:
Sem Miha iz Ljubljane in vozim staro katrco, ki je “malo” predelana :slight_smile: Nekateri ste jo že videli, drugi jo pa še boste, saj me ni težko najdt :slight_smile:
Vozim Renault 4 gtl 1991, ki je bila prvotno v beli barvi, sedaj pa je oranžno-rdeče perla metalik barve v kombinaciji s črno in z veliko kromiranimi dodatki.

Dobrodošel na forumu .. barva obeta.. :smiling_imp:

a je tudi pod pokrovom tako strupena :slight_smile:

Predstavitev “katre” lahko narediš v ustrezni temi :wink:

pozdravljen :slight_smile:
lajkam ful :wink:

pozdrav :slight_smile:

katrce se spomnem še iz zlatih cajtov a.com :slight_smile:

Pozdravljen!
Hočmo slišat še o motorizaciji! :smiling_imp:
Zgleda pa cool!
Lp

Ja res je, že takrat sem imel ta avtomobil in od takrat je že veliko let :slight_smile: jo imam še 11 let in še nisem pomislil, da bi jo prodal, nene ta avto je že legenda na naših cestah, saj to mi drugi govorijo da je :wink: :stuck_out_tongue:

pod haubo nekaj je, samo še zdaleč ne kaj takega kar bi si jaz želel :smiley:

Bo že še prišel čas :sunglasses:

Sem hotel letos menjat, pa sem ostal brez šihta, tko da bom pa takrat menjal ko bo :slight_smile: me pa čaka motor in sicer 1.3 in naj bi imel okol 70 KM :slight_smile: glede na to da jih imam sedaj 34 KM se najbrž bo kar dosti poznalo, tko da komaj čakam :stuck_out_tongue:

1.4 s dvojnim frgazerjem je zakon :smiley:

1.3 je po iggledu enak original motorju in ima tudi dvojni fergazer :slight_smile: saj nekaj naj na avtu zgleda original :smiley: