Sem objavil še na E30.si, če pride kakšna “kockica” zraven. Sej niso premladi avto to ane? ![]()
Klinc tak z veseljem bi pršu mal potiščat sam je avto tak bogi trenutno (prastare gume, optika in turbina hin
)
pa še nekej me fehtajo če lahko delam v nedeljo ![]()
Prosim dajte za naslednji meet tudi na mail da ne bom zamudil!
Pa upam da bo tudi kaj slik da ne bom čisto vse zamudil ![]()
Lp, Matevž
Tudi sam se bom poskusil udeležit tega srečanja. Sicer na tem forumu nisem bil že toliko časa, da sem pozabil up. ime a sem ga v arhivu gmaila našel
Prav zdaj pa bom štartal proti Postojni na obisk, in ravno pred kratkim sem dobil info, da tam pada sneg
Upam, da ga jutri ne bo…
lp
No jst upam da nas jutri nebo presenetu kkšn sneg v višinah.. Bom se pa še mal pozanimu kakšno je stanje.
hvala za vabilo, se udeležim ko bo avto uštiman. trenutno čaka na brušenje&barvanje 300m naprej od plavža ![]()
Dej prid pol u Lentija okol 11ih na kavo, če si že tok bliz
Ejga ,tebe bodo zaprli ta zeleni ,greenpeace in okoljevarstveniki. ![]()
Hehehe tole dons je blo top shit! Glede na število fotografov lahko pozabmo na foto material! ![]()
Jap vredn svojga dnara…
evo laukiČ takoj kontra
Link do slikc: https://www.facebook.com/luka.cuden/media_set?set=a.10206653660050714.1073741867.1549371983&type=1
to je to, družba taprava, kakorkoli obrneš, kamorkoli gremo je vedno fajn. Slike? V torbi ![]()
ma meni je bilo super ![]()
edin tale 1.2 mlinček ni kos takim vzponom ..
Hudo!! ![]()
Škoda, da mi je uspelo priti zgolj pozdravit na zborno mesto.. ![]()
Cudn; vzamem nazaj, tole je proper foto material! Restekp! ![]()
Lauko - Danke, finke, španke več k ns bo naslednič bolš bojo slike
ei Čoš 1,2 je fqing zakon mogoče ponekod noče sodelovat pa gum obrnt v kkšnem 180 hardu mogoče v klanc niti noče tok
AAAAmpak peleš pa z 40 konji scat lulčke z 2.0 športaki to je tut neki vredn…
huhu super fotke
se pridružim naslednjič, da bo kadettov še več ![]()
1.2 je pa itak tahuj moped ![]()
Žiža, nekoč boš spregledal, jaz imam še upanje ![]()
ja drugače smo se lepo imeli, Čoš bravo za organizacijo ![]()
Žiža, zdej si ti na vrsti za naslednji meet ![]()
Super je bilo! Hvala vsem za krasen dan. Se vidimo še večkrat na takih dogodkih ![]()
1.2 Kadett je zakon. Uizi po omejitvah pa roko na kolenu sovoznice…
Drugič pridem na celo turo, še prej morm pa kolo spredaj desno odbremzat, ga je reveža na konc skor do konca zategnil in sem mel kr probleme obračat doma ![]()
Kaj pa za tiste ki nimamo FB-ja
![]()