Opening oldschool-slo.com season 19.4.2015

Sem objavil še na E30.si, če pride kakšna “kockica” zraven. Sej niso premladi avto to ane? :laughing:

Klinc tak z veseljem bi pršu mal potiščat sam je avto tak bogi trenutno (prastare gume, optika in turbina hin :frowning: )
pa še nekej me fehtajo če lahko delam v nedeljo :cry:

Prosim dajte za naslednji meet tudi na mail da ne bom zamudil!

Pa upam da bo tudi kaj slik da ne bom čisto vse zamudil :wink:

Lp, Matevž

Tudi sam se bom poskusil udeležit tega srečanja. Sicer na tem forumu nisem bil že toliko časa, da sem pozabil up. ime a sem ga v arhivu gmaila našel :laughing: Prav zdaj pa bom štartal proti Postojni na obisk, in ravno pred kratkim sem dobil info, da tam pada sneg :astonished: Upam, da ga jutri ne bo…

lp

No jst upam da nas jutri nebo presenetu kkšn sneg v višinah.. Bom se pa še mal pozanimu kakšno je stanje.

hvala za vabilo, se udeležim ko bo avto uštiman. trenutno čaka na brušenje&barvanje 300m naprej od plavža :smiley:

Dej prid pol u Lentija okol 11ih na kavo, če si že tok bliz

Mi smo tudi ready :laughing:

Trailer: EKÖ Katastrophe Kurzfilm :smiley:

https://youtu.be/tZez2VP5g-Y

Ejga ,tebe bodo zaprli ta zeleni ,greenpeace in okoljevarstveniki. :blush:

Hehehe tole dons je blo top shit! Glede na število fotografov lahko pozabmo na foto material! :laughing:

Jap vredn svojga dnara…

evo laukiČ takoj kontra

Link do slikc: https://www.facebook.com/luka.cuden/media_set?set=a.10206653660050714.1073741867.1549371983&type=1

to je to, družba taprava, kakorkoli obrneš, kamorkoli gremo je vedno fajn. Slike? V torbi :laughing:

ma meni je bilo super :slight_smile:

edin tale 1.2 mlinček ni kos takim vzponom ..

Hudo!! :sunglasses:

Škoda, da mi je uspelo priti zgolj pozdravit na zborno mesto.. :frowning:

Cudn; vzamem nazaj, tole je proper foto material! Restekp! :sunglasses:

Lauko - Danke, finke, španke več k ns bo naslednič bolš bojo slike

ei Čoš 1,2 je fqing zakon mogoče ponekod noče sodelovat pa gum obrnt v kkšnem 180 hardu mogoče v klanc niti noče tok

AAAAmpak peleš pa z 40 konji scat lulčke z 2.0 športaki to je tut neki vredn…

huhu super fotke :sunglasses: se pridružim naslednjič, da bo kadettov še več :smiley:
1.2 je pa itak tahuj moped :laughing:

Žiža, nekoč boš spregledal, jaz imam še upanje :smiley:

ja drugače smo se lepo imeli, Čoš bravo za organizacijo :wink:

Žiža, zdej si ti na vrsti za naslednji meet :smiling_imp:

Super je bilo! Hvala vsem za krasen dan. Se vidimo še večkrat na takih dogodkih :smiley:

1.2 Kadett je zakon. Uizi po omejitvah pa roko na kolenu sovoznice… :sunglasses: Drugič pridem na celo turo, še prej morm pa kolo spredaj desno odbremzat, ga je reveža na konc skor do konca zategnil in sem mel kr probleme obračat doma :slight_smile:

Kaj pa za tiste ki nimamo FB-ja :blush: :laughing: