Opening oldschool-slo.com season 19.4.2015

Pozdravljeni lastniki lepotcev!

Za otvoritev letošnje sezone sem se spomnil ene lepe kratke turce po selški in poljanski dolini.
Dolžina trase je cca 140km, traja pa približno 4 urce.

Zbor je ob 10:00 na parkirišču Hofer na Celovški, poleg glavnega Petrola.

Peljali se bomo skozi Škofjo loko v Železnike, kjer bi naredili krajši postanek v bližjnem lokalu Lenti pub (ob Alplesu), kjer je dovolj veliko parkirišče.

Potem sem imel v mislih da se ustavimo še v muzej plavža, kot znamenitost v Železnikih. Če bo dovolj interesa..?

Potem bi nadaljevali pot proti Davči, kateri so po poplavah obnovili cesto (je za tišat :slight_smile:) in zavili levo proti smučišču Cerkno. Zatem se spustimo v Poljansko dolino, točneje v vas Hotavlje, kjer bi se ustavili v gostilni Lipan, kjer je na voljo pestra ponudba malic in kosil.
http://www.gostilna-lipan-filipic.si/

Po počitku bi se odpravili na vsem znano Hillclimb Lučine

potem pa pot nadaljevali skozi Horjul in Vrhniko do cilja na Dolgem mostu.

je kdo za? :slight_smile:

SPREMENJEN DATUM - +1 dan, 19.4.2015!!

jaja, bi kr blo za it :sunglasses:

Končno…+1! :slight_smile:

+1 Kadett

count me in, jurcata?

I’m out. 19ga bi slo, 18. pa ceu dan devam :frowning: mogoce se pol po 18h kje ujamemo :slight_smile:

Anže, mene boš nekje ujel tam v Lučinah 19., sem prebral da se bo tišalo, jst bom to težje izvedel s svojim in bom rdeča luč na koncu kolone, uizi in z užitkom :smiley:

Končno Čoš :wink: Pridem!

ja itaaaaak!!! call me mejbi?

čoš, maš kak bolj urni urnik? ker ne vem če bom lahk celo turo zravn, treba še na rojstne dneve it :stuck_out_tongue:

Ja lih za soboto je slab vreme napovedan?

V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne se bodo začele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Dež se bo v noči na soboto okrepil in razširil na vso Slovenijo. V soboto bo sprva še deževalo, popoldne pa bo dež ponehal. ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila razmeroma nizko. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

zgleda da bo kislo vreme ja…

Nedelja bo baje lepš… :unamused:

evo mene nazaj iz črne gore..

ja sm gledu napoved in je kisla.. :frowning: se bi usi strinjal da se prastavi na nedeljo, je napoved dosti boljša? use ostalo ostane enako.

jst sm raj zato da uživamo v soncu v nedeljo..

ka pol rečemo nedelja?

Lauko, dej mal po mejlih raztros tole, da nebomo na konc 3 avti :laughing:

nej kšn na fb dogodek ustvari :slight_smile:

Ja nedelja je zdej fix datum
Morm še Anžeta za kravatlc da spremeni datum v naslovu.

kdaj pa kje pol štartujemo?

Urejeno…pa da vidimo :smiley:

Kot lansko leto tudi letos me nebo na prvi turci :smiley:
Se vidimo v Mariboru.