you too mr. stupid guy
Če nekomu nekaj ne gre v glavo, ne moremo pomagati ![]()
Drugače MG ima iskro? Kolikor sem slišal o MG-jih, lahko starter obrača motor iskre pa ne da.
Kam pa je sel Kadett? ![]()
f gošo
kadett je šal enemu vredi človeku ki ga bo skup naredo, spozna se na šraufarijo v nulo naredo skupaj že kr nekaj oldijev pa tudi oldi mototov… in mašina je že šla komplet na obnovo včeraj… ![]()
in kakega MGja si privleku domov ? MG F mogoče? Sem čul same dobre strvari. Da so ful zanesljivi in se sploh ne kvarijo.
Dej slike od MG-ja tud če ni oldi ni važno admin ne bo jezen
Sent from my iPad using Tapatalk
Jaz predvidevam da tega:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10136025&show=1&avto=MG%20F%201.8i
za MG-F TF
čestitke, to nebo crknalo kar tak, kot ti je že prej napisal oni evgenij, samo tankaj in vozi ![]()
koj kurac se te vi skrbite kaki avto mam jaz pa kaj bo crknilo… hepani od hepanov
Kot pravijo: krmi svinje, i ne diraj ništa! ![]()
Aja pa po desni voziš to veš? Čeprav ima volan na napačni strani.
moj ga ma na pravi pa nena bojite pametni… sploh nena vete kak zgleda avto moj pa pametujete… ko opice… ![]()
Se pravi na desni? ![]()
Da si neboš sramoto delal pa z levo roko vrata odpiral ko vsi mi hepani tukaj ![]()
te pa če nena razumeš kaj govorim ga ma moj na strani taki kot ga ma vsak slovenski avto ok?
čuj, nena te razumem 5%, tej kablačo si že dal pošlifat al je še vedno kriva? ![]()
pero, glede na tvoje pametovanje si mislim da si minimalno enkrat na mesec na poškodbenem z zlamanim nosom ker namreč sem takih pametnih kr nekaj vido po lokalah ko sem delal… ![]()
vunbacač si?
ne vunbacač nisem bil bil sem varnostnik