Opel Kadett C - limo, 1979

250 pa roka :question:

ne hvala… Nena se smesi z takimi izjavami…

Nena?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=itqTWqu7pLA[/youtube]

pomenljiv naslov tudi..

in ja opelpower, Nena se smesi, tak Kadett je gotovo vec vreden kot 250€! Sej je na novo pobarvan! Tudi vsi deli so prilozeni!
Recimo ta puzzle neuschchwanstein gradu ima 1000 kosov, pa je 20€ - http://www.amazon.com/Ravensburger-Neuschwanstein-Castle-Pieces-Puzzle/dp/B003S3RGLC pa se s tem ko je sestavljen ne mores voziti okoli, tako da je kadett ziher vsaj 20x vec vreden.

Ja pa če nena fžge, je 250€ realna ponudba. Nič ne vem kaj je s motorjem. Lahko mu kajla na blajerci zaostaja, pa mu fazen premik ne špila. In kaj, 500 za drug motor, pa spet ne vem če je dober menjalnik … Pač avto ki ne deluje je enostavno rizik kupit.

Tudi če je že motor kriv, vi opel group najdete motorje za 100-150€, tak da… menjalnik je noter pa enega še dam polek…

OP če ma nove svecke lejga, bos pa ze malo vec ponudil. Pa ce bos resn mogoce dobia se dve gratis svecki :smiley:

Vask zna bit pametn…

Vidiš, k nisi posluša v šoli; Pač avto ki NENA deluje je enostavno rizik kupit.

A vam je riziko kupit ko sami predelujete pa obnavljate mašine pa vse??? napizdujte koga drugega

dej mičo… pejt spat

mičo očitno nima nobenga namena rihtat svojga kadeta, je nedovzeten za nasvete in cela ta tema je en navaden smetnjak
a bi počas mogoče admin razmislil da se zbiše to temo in se da mičotu ban za kakšen mesec?

Why? z veseljem preberam njegove poste :laughing:

ok, truedat :smiley:

Ce mam kdaj slab dan grem tole prebirat pa se tisto temo v malih oglasih in sem garant v 5min spet dober :laughing:

Na začetku sem mislil, da se g. Mitja piše ŠČEK (fantje, ki poznajo osebo bojo že vedeli zakaj)!

Te pa ko sem, malo brau fse napisano sem se pa malo zamislo. Prosim te Mico malo se fzami k sebi in poglej, če ma toti Kadett isko ali ne!Zdaj pa tak, kupi si karto za bus in idi pogleda, če ima toti afto iskro, ker smo že tak al tak vsi zrajcani ali toti afto sploh vžge. Naredi, kar ti prikazuje toti video, ki ti ga je prilimo Anžee in gasa. Afto bo splelo, ti rečem!

Srečno! Mi smo s tabo

jaz bi proso administratora če lahko zbriše vseskupaj

Neč nea bomo brisali. Kar je zapisano je f internetske anale zaznamvanu! V spominu inu opominu za nase zanamce. Ter za splošno zabavljanje.

Zato da se delajo nekateri (kekeci) norca… ko jih jebe vse skup

Če čakaš, da bo avto začel sam od sebe delat, predlagam, da vse skupaj zagonš v Dravo ali prodaš PO-ju za 250€ in se začneš ukvarjat z botaniko.

za 250€ lahko nekoga ubijem pa ga na vrtu zakopan da vsaki dan hodim po njem… :smiley:

čuješ lepo si mu povedo, zaj se je sigurno fsral