Opel Kadett C limo 1.2

helou :slight_smile:

glede na to da mi ni ratal pridt na zadnji road trip, bom pa klele prvič predstavu svojga oldija. ljubkovalno ime ‘‘brownie’’ :slight_smile: avto je letnik 77 in ima poštempano servisno do leta 82 se mi zdi, ki jo hranim v sovoznikovem predalu. prejšn lastnik je biu očitno štrom majstr, ker je imeu avto pouno enih ledic po srediski konzoli, katere sm seveda odstranu in zamenju plastike. velika prednost tega je da imam obratomer :slight_smile: avto je dolg časa stau tako da je biu potreben obnove nekaterih delov podvozja, katere je daroval moj bivši kadett c, kateri je nesrečno končal svojo pot v citroenu c4 :frowning: :cry:
IMG_1104.JPG
IMG_0335.JPG
IMG_0344.JPG

no potem se je pa začela vesela pot obnavljanja :slight_smile: ko se je že use zrihtal, sm šou na probo in glej ga zlomka motor je biu zdihan, tko da ga je Opelpower z veseljem zamenju :slight_smile: tehničnega sm naredu in zdej se veselo vozim na okoli :slight_smile:

no pa tele feltne so po mukotrpnem prepričevanju le prišle na pravo mesto oz avto :slight_smile:
DSC_0165.JPG
DSC_0042.JPG
DSC_0050.JPG

no pa še ena ‘‘umetniška’’ od Žiže..
DSC_0160 ozadje.jpg

Lep lep

ta je pa že na pol podgana :slight_smile:

feltne so pa super! pašejo v nulo. kake gume so gor?

195/45/13 11let stare dunlopke :slight_smile:

z 7,5mm profila :slight_smile:

to z leti dobivajo profil? :laughing:

pol se voziš ko kremenčkovi - na kamnitih gumah :smiley:

Pa veš da je zanimivo..da gume ful držijo…edino ne vem kaj to pomeni po mokrem :slight_smile:

ne ne gume se kr dobr držijo sploh po suhem :slight_smile: po mokrem pa raj nebi šou probavat :slight_smile:

glih v morkem bo luštn :smiley: predpriprave za zimo :smiling_imp:

Sam čoš, tale tvoj je dobesedno ratrod

Saniranje gnilega praga in odstranjevanje mišjega gnezda v A stebričku :confused: :smiley:

No babe so šle potem za muštr :smiley:

Notranji del praga popravljen, očiščen in zaščiten

Iz babjega muštra odrezan pleh

Pa že zadeva ušvasana, zgoraj stik, spodaj na ‘punkte’ … pa premalan na pinel :laughing:

hja sej tut pečka ni bla v nič boljšem stanju :slight_smile: haha

@žiža kje je zdej moj prtljažnik? :slight_smile:

en krajši fotosešn:

feltne so pa zajebano hude :astonished:

Prepocen sem jih dal :laughing: .. dobre fotke :stuck_out_tongue:

Super Fotke

feltne u nulo pašejo na opelista.

pa še JDM lug nutse ma :laughing:

Mangelske so v zracnohlajenem svetu precej pogoste, vendar bolj pri rizarjih ki so ostali v 90tih; dandanes so bolj kot ne nezazeljene ker so tezke, za serijsko karoserijo ET-jevsko neuporabne in naceloma ze iz fabrike prisle zvite :blush: . Moram pa priznat da na kadeta kr pasejo, upam da so tud kvalitetnejse od 4x130 v 15’’ :slight_smile: