Opel Kadett C JPS

Ker že toliko let jamram, da nimam nobenega voznega oldija mi je punca lani za 30 rojstni dan kupila tole čudo.

Nikoli nisem bil pristaš citijev niti črnih kadetov. Ampak ker je bilo to rojstnodvevno darilo, ki je bilo mišljeno, da se bom malo zapeljal in odpeljal kaj na pošrek potem pa vseskupaj v stilu O.S. carja prodal naprej za male pare ali pa komu šenkal, ko bo zaribal. Namreč, ko sva z mojo sedajšno zaročenko začela šmirati 10 ler nazaj sem vozil belega 2 vratnega C kadetta in darilo je zadela v nulo, ker sem res pogrešal nekaj takega nesufisticiranega sicer pa ne vidiš, da je city od znotraj :slight_smile:

Ker sem pač tak tip, da si ne morem pomagati sem sem ga polimal v barve edinega črnega športnega vozila in sicer Lotusovih dirkalnikov in poznih 70 let. Opelpover je prodal lične feltne, Anžeee lične sedeže na to še opelsport volan malo v poden izpušni, sesalni kolektor dellorto 40, cb postaja in še par malenkosti. V glavnem v kavni mlinček sem se kar malo zaljubil in se odločil, da ga bom enkrat tudi restavriral. Do tedaj pa bo služil za poletno tiščanje in Piston cupe.

Custom inox izpuh

Motorja pa rajši ne slikam, ker je tolk masten, da me je sram

Še filmič (nekaj na hitro skupajzmetanega.
http://www.youtube.com/watch?v=5HJt-i7Q5cE

Na zadnjem Piston cupu je zaribal, tako, da sedaj čakam na dele za generalno in nemčije :slight_smile:

dobra ideja ..prav tak…angleški :sunglasses:

avto je hud k pajk :smiling_imp:

dobro zgleda z temi nalepkami pa felnami :wink:

Hvala,

Ko gledam slike, ko je bil stock se mi zdi, da je bil kar tak revček kot leta 1995 od enega revnega študenta :slight_smile: :smiley:

Kolikor drugače ne maram cityjev mi je tale čist hud :sunglasses:

He he he

http://www.youtube.com/watch?v=I89J4F7eUDk&feature=plcp

lej tipa kiro usisno ima :slight_smile: Glava kej narjena? Odmična?

Use to in še več…ampak…kaj ko je gestorben :smiling_imp:

Schon zum zweiten mal :laughing:

je blo smeha včeri, predvsem z primerjavo superg in glave motorja :slight_smile:

:smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

Ha ha, hjebemti mesarija. Samo to svet še ni videl, edino na kakem WRC. Je bil motor tako hitro zunaj in narazen, da so bili bati še konkretno topli :laughing:

Sicer pa moped ven/ moped not × 6 rok = 3ure in pol :smiley:

Ja ja makadamšrauberji smo bili včeraj :smiley:

Hudi ste! Mi smo enkrat tudi enega C20XE-ja tako hitro razdrli, da je še bilo vse toplo! :slight_smile:

haa, ja ste ene 20 let pred nami glede tehnologije motorjev 1.2 OHV … C20XE :laughing:

lesenožličniki :smiley:

Velika zahavala Opelpowerju za vso tehnično pomoč pri realizaciji Time attacka.
Takole je izgledalo vseskupaj:

Psihični in temperaturni pritiski pred štartom (JPS je kuhal mulo)

The best feeling ever,

Pa še rezultati.
Je bilo ok ampak naslednjič bo še boljše

Die Makadam Schrauber AG. part I :laughing:

Priprave na Piston cup … tukaj smo še Železnik Racing not tlačili :laughing:

pod budnim očesom

Samo v ta citi ma očitno nekaj italjanskega v genih, da gre tolk motorjev v cvet.
Nov je bil namreč kupljen v FOSCHIATTI SRL GEMONA DEL FRIULI (UD) Friuli Venezia Giulia :smiley:

Zgleda ves čas misli da je Alfa :smiling_imp: