Opel Kadett C 74' Limo

Da predstavim še mojega ‘bežkota’, katerega sem praktično dobil v Zaplani pri Logatcu.

Sprva je bil mišljen kot darovalec za kupeja, ampak po boljšem ogledu sem ugotovil, da je bil avto vsaj 100% boljše ohranjen kot kupe :laughing: … tako, da ga je bilo škoda skosat. Rjavina se je nahajala le pod akumolatorjem, en mala luknjica na prednji vezni steni,in notranji rob prednje haube. Pragovi, obrobe, poden … intaknto.

Torej avto je imel zariban 1.0 motor ( lastnici je očitno zmrznila voda, odpililo štoflc na bloku motorja, voda je iztekla, in zgleda se je gospa vozila, dokler je šlo :smiley: … do vikenda na Zaplani.

Sledila je vgradnja 1.2S motorja iz Kupeja, disk zavore, malo tapiciranja, kitanja barvanja … in avto mi sedaj brez problemov služi že peto leto.

Zaenkrat je še 1/2 avta v original barvi, spodnji del je bil na hitro poličan zaradi bušk in udrtin. Sledei pa obnova…samo še ne vem kakšna (načeloma original ).Vem le to, da bo še dodatnih 4 cm bliže tlom in ATS stern feltne 7+8J in 175/50 in 195/45 13 gor.

Pa malo slikc:

Kakšno slikco pred in po , bo pa še anzee nalimal … Zaplana, hišica od Jankota in Metke, Bor in spodaj Kadett C :smiley:

It’s niice! :slight_smile:

Upam, da ga dam letos prepleskat … in da ga obujem v željene copatke

Nisi nič omenil: a je vozilo driftabilno?

Se že po slikah vidi , da je :smiley:

Pa še en star video dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=g_cPt7lQ4i0

ubistvu je to prvo vozilo ki smo ga stestirali “ali je driftabilno” …

No, tega jaz nisem vedel…

In kolikor sem bral zgodovino tega, katero vozilo je driftabilno ali ne, imam edino srečo, da OP še ni dobil v roke mojega kadetta, da bi dokazal, da je vsako RWD vozilo v njegovih rokah driftabilno… Čeprav se sam počutim v mojem kadettu kot mrs. daily’s driver, bi mi OP prav gotovo pokazal, kaj se da “potegnit” iz avta. Ampak tega raje nebi niti poskušal niti izzival. Raje bi ga izzval v kateri drugi disciplini…

Pripelji mi ga na servis, pa bomo še A-test naredil zraven :smiley:

Niti ni tako zelo slaba ideja. Bi se prilegla malo daljša vožnja.

No danes je končno ‘D’ dan

Za bežkota oz. C kadetta sem pripravil sebi sanjsko kombinacijo platišč 7J ET3 in 8J ET 1 ATS Classic z 175/50 in 195/45 13 kombinacijo gum.

Samo še gume gor, in na avto.

Speskano / polirano stanje:

Odvijanje bonbončkov :smiley:

Končni produkt … rabi še eno roko poliranja..in bodo tip top

aaaa kulk sem ti fouš :slight_smile:

a si sam rihtal?

Do finega oz. 1500 sem jih sam zbrusil..na kadettu :smiley: … super finiš je urihtal Fikret :slight_smile: … pihnu sm jih pa tut sam

Edino dela je tole vse zaščitit .. mi je požrlo živce :confused:

To ne rabi nič več poliranja samo gume kor pol ca cruzat

Ekola..prvi Fotočop :slight_smile: by Anzee

a fotošop je fabrka al višina avta :laughing:

zgleda prow fukiš

oboje :laughing: :laughing:

@Twin…ja zaenkrat stoji kot stara krava … grem da danes do Turnška…naročit custom mortiče…ker morajo biti ultra kratki, drugače mi bo ob dodatnem nižanju mortiče nabijal v koše.

Potem pa samo še do tebe po rdečkote :smiley: … včeraj je bil dež :smiley: … čeprav imam še plan do SG-ja jit… (belko avto.net) :slight_smile:

jst grem pa tud v tork do jenkota, turnšek je predrag :laughing:

Sam ke ne hodt :laughing: