Opel Kadett C 1.2N (1979) - Vojko on the road again

al znaš zelo dobro slikat da se ne vidi obrabe/umazanije alpa maš zelo čistega kadetta, pohvale v vsakem primeru

ma je kr lep :slight_smile:

Lep voz imaš, nimam kaj pripomnit :exclamation: :wink: :exclamation:

bo še lepši ratu :slight_smile:

danes sem jih pihnil s temeljno, če bo vse po sreči, se bodo za vikend že vrtile na kadettu :slight_smile:

Pust jih da se ene 2 tedna vrtijo po malih oglasih, pa boš pol vidu kako in kaj naprej :wink:

ekola, včeraj smo mel brušenje, potem pa ko me je noč dobila, barvanje :slight_smile: RAL 9006, poliuretan razredčilo 1:2 pa trdilec 20% in se dela tko enostavno, da joj :slight_smile:

fotke:

zadnja stran sm prvo pihnu in primerjava temelj/končni

profi roba :smiley:

sprednja stran primerjava temelj/končni

prva roka fertik

fertik schluss :slight_smile:

še ena mal lepša pa od bližje…

pomoje kr dobr zgleda :slight_smile: kdo kupi? :smiley:

Zakaj se pa meni zdi, da so platišča “flekasta” oz. izgledajo udrta-nepravilne oblike :question:

platišča niso flekasta, so pa čudno štancana že original, in to vsa :confused:

Mah cist prevec dela za te “pizzaslicer” feltne. Skratka preozke :slight_smile: drgac pa lepo :sunglasses:

ja vse feltne so ble speskane, tko kot se zagre, sam pač majo kr mal povite površine :smiley: tud kraki niso glih gladki, ampak majo kr ene robčke… sj od daleč - pol metra, se tega ne vid, close up pa pokaže kkšne napake, ki so na vseh :smiley: me je pa to vseskup skor nič koštal, tko da :smiley:

če hočeš te fletne prodat jih pobarvaj na črno srebrno original kombinacojo, čene bo zelo težka :wink:

ja, sej bom verjetn drug tedn zamaskiral pa pihnil še med kraki :slight_smile:

Žiža ATS-ke iz a.net ti bo žal če nauš uzel

sem dns klicu, pa jih je tip vmes že prodal, ker jih je en tlaču na yugota :smiley: k sreč so nazaj pršle… pida, če se razjezim jih grem jutr iskat.

pa dobr no.. neboš tak k usi teli naši kadet-farerji k majo samo ATSke gor na kadetih :slight_smile:)))

glede feltne se dogovarjava z o.s.car-jem… čist mim grede, sem na 80 070km :slight_smile: ampak še bolj važna pa je ta ugotovitev… Medtem ko sem hotel pogledat kako spravit ven zadnjo polico je ˝zic˝ kar razpadel… jst pa: fak, razparal sem zic? In potem pogledam bližje in vidim eno zaprašeno, a novo teksturo. in ugotovitev: zici so spodaj prvič uvideli luč po… najbrž po letu 1979 :smiley: En par škljoca :smiley:

olala

randomdetajl…

voznikov sedalni del sem še preveril pa je enak tudi v zavidljivem stanju. V upanju da bodo vsi as new, se javim zvečer, ko bodo globinsko očiščeni :slight_smile:

ne se jebat, to je pa tako ql kot da bi pobrisal freako v piramidi in nasel spodaj fotko od alienov, :slight_smile: :slight_smile:

huda huda

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se kuha :laughing:

ajga, res je… ah, slabe novice :confused: prevleke so čez z namenom :slight_smile: fotke:

ambiciozni začetek

te prevleke bomo dol vrgl…

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

ok, bomo oblekl nazaj…

edino dobro je to, da se je porihtal nedelujoč preklop za voznikov zic, saj ni bilo boudna… sam žica :laughing: - zdj je pa bouden od bmx-a not in zadeva špila…

in progress

nekaj umazanije se pa najde na pregibu med sedalnim in hrbtnim delom sedeža :slight_smile:

pa še ena iz workshopa :slight_smile:

Eh škoda … ampak naslon bi se mogoče celo dobil dober kje .. da bi sam material zamenjal :wink: