Opel Kadett C 1.0

Vecina vas je videla ze mojo novo pridobitev :slight_smile:

Na kratko… kadett C, bele barve, rdeča notranjost, 1.0, 4 stopenjski dolgi menjalnik, original pleh, servisna knjiga, vsi kljuci, v glavnem v zelo dobrem stanju avtomobil od prvega lastnika :slight_smile:
Lani je lastnik umrl, zato je vnuk prodajal avto ze od lanskega leta…

In se par fotk…

Pri lastniku na dvorišču (oz. pri njegovi babici) :slight_smile:

Avto je bil v odlicnem stanju, samo umazan je bil fejst :slight_smile:

Prvi pregled doma v garazi…auspuh original, masten na dolocenih delih, to je to…poden zelo zdrav, nic rje, presenecen in navdusen fulll :sunglasses:

Cez vikend je sledilo ciscenje in kadett je bil pripravljen na oceno ocenjevalca za oldtimerje :slight_smile:

Papirje je avto dobil BP, saj je dosegal vse karakteristike :slight_smile: razen zvocnikov na vrati ter kablov :cry:

To sem naslednji vikend uredil, da sem zvocnik zmontiral pod armaturko (kot je bil v originalu). Cakam samo na kaksne tapete v original stanju (anzee kak kaze :laughing: )

Ker seveda pri meni ni avta ki ne bi bil projekt :slight_smile:, sem pripeljal se enega kadett-a domov, ki je za dele, skoljko pa bo uporabil od @strider-ja kolega.

Ze v delno demontiranem stanju…

Ta teden upam da ga demontiram do konca, ker mi je ze rahlo na poti…saj dosti tak ni vec ostalo :smiley:

Danes pa sem bil na obisku pri @DragonK8663K ter si ogledal 2.0 cih-a ter weberje, ki so bili v kadett-u coupe…

ker zdaj pa ze pridno cakajo pri meni v garazi na toplem :smiley: me very happy (hvala se 1x Dragan ter Philip)

Vmes se je uspel tudi predelat panhardov drog…ter nabavit neke sitnice ki niso na sliki (števec z obratomejem, sredinska konzola, trikraki športni volan, engelman ogledala,…) :smiling_imp:

Zima še bo pestra :smiley:

Sam si hiter ej, res pohvalno !!!
Nabavil avto, vse možne dodatke in 2.0 CIH z dvemi WEBER-i :sunglasses:
Končno še eden ki je mnenja, da je potrebno v kadett Cju konjenico povečat :smiling_imp:

Opa, tole pa bo! :sunglasses: Bel Kadett je res lep, na meetingu so mu manjkale samo kakšne feltne in malo manj višine. Z temile dodatki pa zna bit to res lep primerek…samo tako naprej!
2.0CIH…G240…Webri…this is what dreams are made of :laughing:

@Opelpower, nekaj takega bi ti rabil, veš :stuck_out_tongue:

Res je bila priloznost in nisem smel nic razmisljat :slight_smile:

Ter to je bila od zacetka ze tiha zelja (motor, getrag ter weberi :slight_smile: )

Saj visina pa vse se bo, za mitting je pa bil cisto ok, lepo na izi uzivanje. :slight_smile:

pošteno konjenico boš ti to mel :smiley:

aja je 1.0 mopedek notr, pol pa mi je jasn zakaj si bil bl od zad na turci… no, je pa manj pil :slight_smile: Ja, avto zgleda 1A, prvi lastnik, zici k novi… dodelave pa vidim da se bodo hitr vršile in bo drug let že hudo našpičen kadettek, to bo še luštna tema za čez zimo :smiley: za feltne že kaj veš katere boš dal?

btw, a je bil to ta, ki je bil 1200€ še pred letom dni? zdaj si dal pa…

Zakon je tvoj kadettek!

Hehe tapete :slight_smile: a mi zrihtas komplet crno notranjost? :laughing:

Drgac pa a prodas irmscher pokrov ventilov? dobis drugi pokrov in eure :slight_smile:

Crne tapete si je odpeljal waxx, tak da jih ni vec, zici pa so bili cisto zanic…

Pokrov ostaja doma, saj ves kako redka je ta stvar :slight_smile:

Na taksni turci kot smo bli mi ni bilo smiselno ‘‘divjat’’, pa magari ce bi bil 3.0 :slight_smile:

Felne vem kaksne bodo, vse skoraj je ze zacrtano :wink: saj bo kmalu vse prikazano :slight_smile:

Avto je bil na koncu 550, lastnik (vnuk) je bil zelo korekter pri prodaji, zato pa sva se za taksno ceno zmenla :slight_smile:

huh :astonished: fock :open_mouth:

hehe :sunglasses: huda osnova in kot vidim še boljši plani .. let’s go crazy :laughing:

Ejvsom! :smiley:

u ja, gute rakete !

Na prvi sliki je lastnik? Tega pa poznam. :slight_smile:

Ja to je bil sedanji lastnik, ker je dedek umrl…Prava faca je puba :slight_smile:

Denis , a zdaj bos samo pisal se tu ? Daj raje motor not in zakurblaj te webere :smiley:

Lepa osnova. Škoda da ga boš uničil s temi ‘dodatki’, bodo pa zato originalni nekoč več vredni :sunglasses:

@dragan…Vcasih moras pokazat kaj ti dober kolega zrihta :wink:

@kookie…Saj ves da ti avti neke hude cene ne bodo nikoli imeli (pri nas), moj bo se vedno karoserijsko nedotaknjen (razsiritve odpadejo:) )

Drugace pa danes ena skoljka manj…ter 2 motorja manj :smiley:

Skoljko bo novi lastnik poskusil resit…jaz pa imam zdaj vec prostora za rihtanje belega :slight_smile:

Kdaj si te folgo slikat? :laughing: :wink: jap pa smo malo železja pobrali po vasi :laughing: :smiley: