ZIVIO
Predstavljam opel gt 73
avto je bil kupljen v Sloveniji leta 73
jaz sem ga kupil leta 2004 ga komplet obnovil in sem četri lastnik
motor je 1.9 zvrtan 2.0 in novi bati od mante glava je 2.0 z dbilas 298 odmično gredjo in tuning fedri
5 stopenski menjalnik GETRAG 240
CARB WEBER 38/38 DGAS KUPLJEN NOV EBAY UK
PLATIŠČA ATS CLASSIC SPREDAJ:7X13 ET20
ZADAJ :8X13 ET1
GUME 205 60 13
TO JE TO
LP VALTER
Tole je pa edini Opel, ki bi ga z veseljem imel.
Pohvale za obnovo.
waw, zgleda res lepo. pohvale!
Haaa, ola Valter, končno na forumu ![]()
Ej, nikoli ne bom pozabu kako si enkrat prletu mimo cele naše kolonice pod viaduktom pred postojno ![]()
Je šlu za vse soude ![]()
a ma ti si tle sosedov ![]()
u ja lep lep .. sem ga enkrat občudoval v živo v postojni .. že kar nekaj časa nazaj
PS: moja tiha želja… ![]()
večkrat viden in eden izmed lepših avtov v SLO
enkrat (pred 1-3 leti) si imel celo 4 žmigovce pa havbo odprto pred butalskimi vrati (na Rakeku) ![]()
sedmak, tiha želja je bla tud manta 400, pa je mal večja rariteta kot pa gt ![]()
Wow, zelo lep avto. To pa je res avto za dušo.
Čuvaj ga in upam da se kdaj srečava da vidim še v živo tole hudobijo ![]()
tud jst, dobr nebi se branil niti mante al pa specialke od OP-ja.
Manta ja, če bi bila isti model kot ga ima @DS71 Pozabil sem pa res na OP-jevo repliko, ki je huda ko …
Vsem tem avtomobilom samo še jaz manjkam
![]()
Tale GT je pa resnicno lep! Nekateri zgledajo kot kaksne karjole, ampak zaradi cudnih ozkih koles in visokega podvozja (samo to je tezava vecine originalnih Oplov
). Tale je pa odlicen! ![]()
uu zelo lep avto
čeprav nisem glih za take goldi barve, temu avtu dejansko paše! ![]()
Lep je! Lansko leto sva se enkrat srecala na stari cesti nekje proti Postojni ![]()
Lep GT!
Kaj pa se je zgodilo z originalnimi vzmetmi? Še jih imaš?
Lep GT!
Kaj pa se je zgodilo z originalnimi vzmetmi? Še jih imaš?
ja imam jih in tudi prvo listnato imam original
Tale avto pa vidim parkrat letno v Postojni in je v živo res hud, imam nekje na tel. še eno fotko skupaj z mojo takratno gajbo pred Šparom. Daj še kakšno fotko nalepi ![]()
Upam da se nam naslednjjič pridružiš na kakšni turci ![]()
Si šel danes mimo nas v Podskrajniku, pa smo nekaj časa potem vozili za tabo. Samo un pred mano ni mel pojma kaj je to za eno čudo, un za mano ma pa 55KM, tako da nisem hotel bit čudak, šibat za tabo in te kje ustavit da kakšno rečemo, ali pa da greš en krog z nami (smo glih štartali). Upam da se kdaj zapeljemo skupej, avto je hud za pogledat, pa tud oglasi se dobro ![]()