Oldschool-slo Piston Cup No.3 6.9.2013 Krško

Končani pokali za prva tri mesta

trenutna lista prijav:

Sendi: E21 325
Maik: Kadett City Mantle
Opelpower: Kadett GTE
Ltjaz: E30 316
Klauzz: Fiat X1/9
Cos: Kadett C 1200
The Štig: Kadett C
Krt: E30 Cabrio

Ooo..ti si pa prav potrudu..vsa čast :sunglasses:

Jah jebiga, dokler ne nabavim novih gum nima smisla :confused:

Evo, prijavljen…zdj mi še samo mora znest časovno. A je pod nujno treba bit ob 17h dol, al se lahk zamuja?

Ni panike, pridš k pridš. Itak bo pozno v noč.. potem se bomo pa zmenil kako bomo naredil zaključek.

Načeloma je po timeattack pravilniku tako, da se vozi treninge, zvečer oz. pred zaključkom se pa naredi One Lap, in ta čas je tisti ki šteje na koncu dneva. Samo je problem, da bo to šele okoli polnoči.. če ne še kaj kasneje, in bo večina domov ušla.

Zato lahko pa naredimo zaključek prej, in vzamemo recimo čase iz treningov in podelitev :smiley:

Se bomo zmenili …

Pomembno obvestilo za vse nastopajoče.

-Tla je potrebno zaščititi s cerado ali polivinilom. V primeru da se vam karkoli razlije TAKOJ obvestite organizatorja, da se madež sanira čim hitreje.

• Pri dvigovanju vozila je obvezna uporaba trde podlage za podlogo dvigalke, da se ne poškoduje asfalt
  • Dolivanje bencina se izvaja samo na zaščitenih tleh.

In seveda, ne pozabite na čelade!!

Se vidimo…

Da se še jaz pofočkam! Pridem!

Evo! Bilo je zakon! Furali skoraj do enih ponoci, potem pa povratek proti domu, kamor sem se privalil okoli 03:30!
Brez poskodb na vozilih ali voznikih, vse spilalo kot more, skratka zakon! :slight_smile:

Evo, nekaj fotk! Zal jih je akcijskih bolj malo, ker smo oldschoolovci praviloma vozili skupaj na pisti, pa dobro. Bo pa kdo drug nalimal se kaj :slight_smile:

Petkovo dopoldne in popoldne je bilo rezervirano za rihtanje “Kadett C Swinger mobila” :slight_smile:

Na poti nekje ob savi..

Re21 v elementu

Boksi..

Se enkrat beli policajac

Cakanje, da se pista sprosti..

Maik tiši čez wawink

Re21 v koloni vozil..

Degiceva Manta B noro leti..

Kolonica…

peeping_tom mi je pomagal porivati voz do starta

Cos ga je zapoziral..

Maik pa je kar zaspal. Opel-schuh ga je zjebal :laughing:

Uletel je tudi l4uk0 z negovalkami:

Ki pa so se slikale najprej s service carom

In pa se s pulcajem..

Sendi pa je veselo menjal gume..

Opel :smiling_imp: oldschool-sloW PACE CAR

peeping_tom in opel sport feltne!

Uletel je tudi dennis s svojim Kadettom E

Opelpower ga krivi v zadnji ovinek pred ciljno ravnino

Degic s svojo Manto B

Cos “the cripple transport mobile”:

Pozno ponoci pa je bilo jasno vse! Maik je zasedel tretje mesto:

Drugo mesto je pripadlo sendiju:

Prvo mesto pa je zasedel opelpower! Pokal mu je podelil serviser Papi:

Skupinska slika najhitrejsih treh

In se tekmovalna vozila

Hehehehe… jaz sem pa že obupal nad kupejcem :laughing: , in bil prepričan da se bom jutri peljal na vleki proti domu. No pa ni bilo tako :smiley: . Peljal sem se lepo z zlatim pokalom na sedežu, in s presenetljivim časom. Še je upanje :laughing:

Torej, event je bil odličen, sicer z malo manj nastopajočimi ampak vseeno odlično družbo.

Zanimiv je bil boj za tretje mesto, ki se je odvijal čez cel dan in noč :stuck_out_tongue:

Anzee, super reportaža!

PS…se vidimo v Ljubečni :smiling_imp:

Hja dobr je blo ja :wink:
Lepo smo se imeli in čeprav nisem vozil je bilo super v družbi prijateljev,
ki so bili kot otroci veseli, ko so se vozli po dirkališču :smiley:
Čestitke prvim trem uvrščenim za dober in sproščen boj :wink:
Imam pa eno dobro novico, me je prej klical Degič in povedal, da mu je polomilo zglob polosovine,
dejansko je to najmanjša možna okvara na katero je lahko upal :wink: Manta brutal bo kmalu spet v akciji :smiling_imp:

Hehehe, super fotke, super je bilo včerej! Sem bil prav vesel ko sem videl da je tudi za Kadette z težkim motorjem še šansa :stuck_out_tongue:
Ni kej, dobro ste vozili…naslednjič se pridružim na pisti! :smiley:

Hvala za druzbo, bilo je super :slight_smile:

Še takih srečanj, enkratna družba, fajn vzdušje, pa še avtomobili so zdržal! :wink:

še par amaterskih slik z telefonom :smiley:

Ekola še časi:

In posamezni časi voznikov: Ne vem, kje je Degič iz njegovih povprečnih 57 peljal samo enkrat 55

Super je bilo. Top organizacija in perfekten event.

Te držim za besedo :stuck_out_tongue:

@Rifasiemp; tebi Raceland tudi ni všeč? Bi bilo zanimivo videt kako se odreže kaj takega kot voziš ti… :slight_smile: