Oldschool-slo Piston Cup No.3 6.9.2013 Krško

Končno se spet karavana Oldschool-slo Piston Cup-a, seli na dirkališče Raceland. Kjer v sklopu tekmovalne serije Time Attack Slovenija, pripravljamo svoj Oldschool Piston Cup Pokal, s pričetkom ob 17-ti uri.

Sistem tekmovanja: Zmaga najhitrejši :laughing:

Ves sistem tekmovanja in pravil, si preberite na www.timeattack.si

Prvo, drugo in tretje uvrščenega čakajo lepi pokali!

PS, ne pozabite na e-prijavo!

Fuck, jst se do takrat še ne bom uspel sestavt :cry: :cry:

Dej dej, ti sam avto prpel..bomo mi vozil :laughing:

en avto za vse tekmovalce - tu se bo vidlo po časih kdo je pilot :laughing: lauko sj lahk prideš sam gledat, jst bom eden izmed tistih :slight_smile: ura sicer mal smrdi, ampak najbrž gremo :slight_smile:

Žiža…že vem..tvoj bo klubski :laughing:

Tadej, kaka so pravila za oldschool klaso ? letnik ?

starejši od 25 se je prvič govorilo :slight_smile:

Avto po papirju ali model avta (zacetek proizvodje) ? :slight_smile:

Pravila so nedefinirana. :laughing:

Načeloma je pa tako, od letnika 80 navzdol lahko vozi vse .. tudi formula

Navzgor pa naredimo izjemo, če je mogoče avto res stock. Torej primer nek predelan BMW E30 z novim m3 motorjem in podobno odpade. Če bo pa prišel originalnež, potem je pa vsekakor IN. Sicer, gre pa pri tej zadevi bolj za druženje ljubiteljev oldijev in dirkanja :laughing:

PS..povej s čim in kok konjev :smiley:

To mi je najbolj vsec ! Ce se bo casovno izslo, se vidimo :wink:

Jaz bom žal moral tudi prestavit na drugo priliko :wink:
Ne en ne drug kadett ne zmoreta bremena dirkališča :laughing:
Če pa bo še kakšna tura pa bomo šli, upam da se bo še kdo lotil kake organizacije
da ne bomo vedno isti :wink:

Papi…saj kaj drugega od tebe niti ni bilo za pričakovati :slight_smile:. pa žižata :smiling_imp: tudi… ubistvu bi šel, pa ne bi šel, pa je škoda avta, pa nimam keša, pa nimma časa, ker morm jit po kruh v interšpar … čez 10 let se boš pa sekiral zakaj nisi šel :smiley: :smiling_imp:

Cup Build Log #1

Tadej ne se jezit k se bom joko :cry:
Ja tak mamo kaj češ, sej sm vedu da me boš skurcau :confused:
Drugače je avto zložen ampak morem ga še ekrat peljat na valje in predvsem dobit malo zaupanja vanj :wink:
Sej uni k je malo pameten bi že zdavnaj vse zapalu na mojem mestu :laughing:
Pokali pa so hudi :smiling_imp:
Keri ti je najbolj pri srcu ? :smiley:

Sej no koncu je itak vedno tko da jih ma polovica neke izgovore :stuck_out_tongue: tokrat tut jazt v tej skupini :laughing:
Se bom uštuliu nekomu kot sovoznik…
Pokali so pa itak zakon!!! :sunglasses:

jeni ga biksat boste pa slikce mel za spomin:D lepi pokali, močeradek že gleda tazlatega da ga osvoji :wink:

Laukič je včeri povabu še hrvate, tako da zna bit še bolj zanimivo če pride še kak oldi z druge strani meje :wink:

Sicer ne vem čisto točno…ampak trenutna lista prijav:

Sendi: E21 325
Maik: Kadett City Mantle
Opelpower: Kadett GTE
Ltjaz: E30 316
Klauzz: Fiat X1/9
Cos: Kadett C 1200
The Štig: Kadett C
Krt: E30 Cabrio

Cup Build Log #2

Jaz pridem samo na druženje, ker nima smisla z 45hp in desetletje+ starimi gumami rekorde podirat :wink: :laughing:

Aj jaj…softič. Se mi zdi, da ste štajerci vsi bolj pussy-ji :smiley: