Padla je ideja da bi v decembru zbrali 12 hudih fotk, Anzee pa bo iz tega naredu koledar za leto 2016!
Tukej lahko torej prilimate svoje favorite (lahko v neki manjši / normalni resoluciji za preview, potem pa Anzeetu fwdirate fullres). Časa imate do…15.12., potem pa naredimo diktatorsko selekcijo katere gredo v tisk! Če bomo dobre volje sicer naredimo glasovanje…
LP!
P.s.
Sicer vas je kar nekaj fotografov, ostali, ki pa nismo bomo pa nalimali kaj tujega…mi smo itak copyleft
P.s.2.
2 fotki!
te iz turce morm še enkrat skenirat - bo mal boljša ostrina na robovih zdj… sam sj mnda bodo tud kkšne barvne še pršle na vrsto - anže ma zihr tud še kkšne… pa OP iz bike oldskul turce… pomoje bi blo res najbl prav, da so fotke iz turc, al kvaj?
Jz bi dal tko, da je slika iz leta 2015 in da vsebuje gor vsaj 1 avto iz oldskul foruma. Zdej, iz furc je tko, ni jih blo neki velik, ni nujno da so same hude slike,…
Jz bi reku da vsak predlaga 2 fotografiji, zbiranje predlogov traja do, ne vem, bozica. Pol pa nrdimo glasovanje do novga leta al pa tm nekje in prvih 12 fotk je na koleNdarju.
ja dejte dejte Jaz sem za FB stran v albumu Random forum foto zbiral slike iz foruma ..in moram reči da tudi od tukaj ni bilo neke hude robe ..v bistvu je kar nekaj lepih slik detajlov in del obnove , ni pa nekih slik z celimi avti .. tako da kr pobrskat po arhivih in predlagat
Drugo leto ko bo kakšna furca ali kakršnokoli drugačne srečanje se dejte spomnt tudi na kakšen šuting