Oldschool-slo koledar 2016 - SLIKE

Dober večer!

Padla je ideja da bi v decembru zbrali 12 hudih fotk, Anzee pa bo iz tega naredu koledar za leto 2016!
Tukej lahko torej prilimate svoje favorite (lahko v neki manjši / normalni resoluciji za preview, potem pa Anzeetu fwdirate fullres). Časa imate do…15.12., potem pa naredimo diktatorsko selekcijo katere gredo v tisk! Če bomo dobre volje sicer naredimo glasovanje… :smiley:

LP!

P.s.
Sicer vas je kar nekaj fotografov, ostali, ki pa nismo bomo pa nalimali kaj tujega…mi smo itak copyleft :smiling_imp:
P.s.2.
2 fotki!

1. Oldschool spomladanski zavitek čez Cerkno by Čuden

1. Nekaj tujega…akuma zeto

kačing :smiley:

bi blo pa pomoje bl prav, da bi dali fotke le iz letošnjih turc?

Samo ne pozabiti na najjaćo sliko letos:

kako delate…

Če se ziza strinja, bi jaz nekaj njegovih predlagal.

Brez burnouta koledarja ni!!! :laughing:

Za boljše resolucije imate ZS, na šihtu nimam originalne velikosti :slight_smile:

te iz turce morm še enkrat skenirat - bo mal boljša ostrina na robovih zdj… sam sj mnda bodo tud kkšne barvne še pršle na vrsto - anže ma zihr tud še kkšne… pa OP iz bike oldskul turce… pomoje bi blo res najbl prav, da so fotke iz turc, al kvaj? :slight_smile:

lahko iz turc ..sam da bo kej od avtov videt :laughing:

Jz bi dal tko, da je slika iz leta 2015 in da vsebuje gor vsaj 1 avto iz oldskul foruma. Zdej, iz furc je tko, ni jih blo neki velik, ni nujno da so same hude slike,…

Jz bi reku da vsak predlaga 2 fotografiji, zbiranje predlogov traja do, ne vem, bozica. Pol pa nrdimo glasovanje do novga leta al pa tm nekje in prvih 12 fotk je na koleNdarju.

ja dejte dejte :laughing: Jaz sem za FB stran v albumu Random forum foto zbiral slike iz foruma ..in moram reči da tudi od tukaj ni bilo neke hude robe ..v bistvu je kar nekaj lepih slik detajlov in del obnove , ni pa nekih slik z celimi avti .. tako da kr pobrskat po arhivih in predlagat :slight_smile:

Drugo leto ko bo kakšna furca ali kakršnokoli drugačne srečanje se dejte spomnt tudi na kakšen šuting :stuck_out_tongue:

No neki se je našlo, dejmo še kakšno dobro! :smiley:
DS71, čakamo še tvoje predloge!

P.s. Zaenkrat se ne bi preveč omejevali ker bo na koncu slik samo za prve tri mesece :laughing:

nimam jst kej predlagat ker nisem avtor :laughing: zato sem napisal da pobrskejte po arhivih ..bemu mast ..pa tolko forografov imamo ..

Jst sm tudi za to da so avti s foruma in slike iz 2015 :wink:

Ta ima kar tri naše avte, če bo izbrana bo Anže zbrisal moj prst :laughing:
Mogoče imaš Skull kakšno boljšo od te moje …

Ta je skoraj iz 2015 :smiley:

En cel kup fotk, upam, da bodo linki delal…

wohoo, fotk za 15 mescev :smiley: Definitivno morajo biti( za en zimski mesec) kadetti na snegu :wink:
pa dj predstav volvaka :slight_smile:

:smiley: To fotko kadettov na snegu moram še mal zrihtat.
bom, sam ga moram še mal pofotkat…kovačeva kobila je bosa, pa take fore :slight_smile: