Oldschool-Slo 2025 restomod!

Jaoo … pa se ne pusti mi majn kot 20 znakov uporabit..

1 Like

Vredu je :slight_smile: … samo telih 20 besed pa mori.

A to?

A to dela tut manj?

1 Like

Dela tut manj zdej…

1 Like

Adlično :kiss_mark:

Men je tud en kup stvari nikakvih na tem novem forumu. Ampak nikakakvo mi je tud kako je štantgas rešen na K-jetronicu pa sem se z cajtom navadu, kaj pa čmo :person_shrugging:

1 Like

Kva je to res ena k*** tema od foruma?

Ze tako se malo pise na forumu, zdaj me se bolj mineva. Sem spisal en post v moji temi pa negre. Se vedno ne nalaga slik. Poleg tega uploada kur***ga ne morem vgasnit. Sliko uploada v vseh temah, katerih zelim pisat. Tudi ce izbrisem draft.

Sej vsi vemo da novo ni nujno boljse :smiley:

Kaj a ksna taka platforma za forume kot jo ma recimo https://www.skyscrapercity.com/ pa nebi prsla v postev?

Mene isto jebal…morš brisat..refrešat….pa ne loudi slik velikih formatov oz velikosti. Ne vem ker size gre skozi.

Jaz bi najraje videl, da se obdrži staro razvrstitev, pač forum razvrstitev po kategorijah, pa zaradi mene če ima vse novodobne feature, razen s tem uploadom slik.

Sej kakšna stvar je celo dobra tukaj - lahko poiščeš svoje teme, ampak mi je nepraktičen pregled foruma,….

Drugače sem želel na 15 letnici povedat da mi je cool, da se ne spreminja foruma, pa sem pozabil, pa kot vidim bi bilo fino kaj rečt na to temo =)

Fleko pa ti si zaslužiš posebno titulo. Sam zgruntat moram kako se to nastavi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

+1 za stara dva tečneža na balkonu v Muppet showu :grinning_face:
Ima ta forum sicer precej plusov, pa estetika mi je všeč - preglednost je pa šla cugrunt…

Tako kot skor vsak tehnološki napredek: 1 korak naprej in 3 nazaj :grinning_face:

Pač ta novi dizajn sledi trendu, da je treba skoz bit priliman na ekran in scrollat in refreshat; stari forumi so pa bili kot knjiga, ki se jo sproti dopolnjuje.
Tema, v kateri je zadnji post iz leta 2017, bo za nekoga tudi v prihodnosti ravno tako uporabna, kot je bila…

Seveda pa to ni v skladu s potrošniško logiko, ki je zgenerirala tale sodobni stil ‘novo, skoz, brez prestanka, staro pa pozabit in zavrečt čez 5 sekund’ :melting_face: Smiselno bi bilo, če bi nas bilo tukaj par sto in bi skoz neki premlevali…

Fajn bi bilo imeti nek hibrid, kjer bi kliknil recimo na ‘arhiv’, pa bi imel razporejen forum tako kot je bil prej, da laže pregledaš in kaj najdeš.

1 Like

Borec old Oldschool-Slo foruma

Sem imel raje čase, ko ste pizdili čez plastične odbijače na avtomobilih, kot tale forum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Za vse nostalgike… :rofl:

1 Like

lepo je blo dokler je trajal :rofl:

Kaj ko bi Laukota kar banal :rofl:

Samo na meet se pripelje z e-tech Cliotom, pa bo vse jasno

1 Like