Motor brez zračnega filtra...

Kaj ima kdo kake izkušnje kolko naj bi naredil motor brez zračnih filtrov preden začne pljuvat olje iz vseh strani :smiley:
Moj je zdržal 10 000 KM :laughing: :laughing: :laughing:

papi, pr teb govorimo o katerem motorju? :open_mouth: :open_mouth:

Kaj resno? :open_mouth:
Meni navit zweitaktar brez filtra (tud brez mrežice) ni nikoli nič pljuval :smiley: :smiley: (ok, sem menjal bat na vsake 5000km, samo to bi takoaltako)
Uglavnem ni imel pa nobenih izvenjserijskih problemov pa se je veliko tudi po pesku valjal…

O motorju v 16V, zdej sumim da je že tako hudo da ko grem do limitatorja mi meče olje mimo semeringov na odmičnih… :confused:
pač motor je naredil vseh 10 000 KM brez filtrov in izgeda da je popapalo batne obročke :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

pa ajde, red top so bli znani po kajenju :laughing:

10k bi ne smelo delat težav :wink:

Sem ravno predvčerajšnim gledal Finnegan`s Garage. Mike na svojem Blasphemi-ju nima zračnih filtrov. Edino olje potem menja na vsakih 500 milj.

Jaz tudi nimam filtra na kupeju, pa menjam olje na .. hm, kdaj sem ga nazadnje … pomoje leta 2008 :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing:

ti samo sipaš noter k jst pa ne rabi niti menjat :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

Papi, dej ti začni kar zwitakt olje noter točit, sej mešanco maš glih tam okog 2-3% trenutno :laughing: :laughing:
Mogoče kar Ipone da bo po jagodah dišalo za tabo :smiley:

:question: … alo mojster, v vseh letih sem nalil mogoče 2l olja noter :wink: :laughing: :smiley:

No jst sm dolil 2l za turo do Metlike in nazaj :laughing: :laughing: :laughing:

N oja, imaš pa vsaj ves čas svežega notri :laughing:

A pa ni da je ta konkreten motor že ob vgradnji nekaj z oljem razmetaval in oddajal dimne signale ?

samo 2 litra je res huda .. pa po moje za tako porabo tudi filter ali brez nima dosti vloge tukaj od kar imaš ta motor.