Kaj ima kdo kake izkušnje kolko naj bi naredil motor brez zračnih filtrov preden začne pljuvat olje iz vseh strani ![]()
Moj je zdržal 10 000 KM
![]()
papi, pr teb govorimo o katerem motorju?
![]()
Kaj resno? ![]()
Meni navit zweitaktar brez filtra (tud brez mrežice) ni nikoli nič pljuval
(ok, sem menjal bat na vsake 5000km, samo to bi takoaltako)
Uglavnem ni imel pa nobenih izvenjserijskih problemov pa se je veliko tudi po pesku valjal…
O motorju v 16V, zdej sumim da je že tako hudo da ko grem do limitatorja mi meče olje mimo semeringov na odmičnih… ![]()
pač motor je naredil vseh 10 000 KM brez filtrov in izgeda da je popapalo batne obročke
![]()
pa ajde, red top so bli znani po kajenju ![]()
10k bi ne smelo delat težav ![]()
Sem ravno predvčerajšnim gledal Finnegan`s Garage. Mike na svojem Blasphemi-ju nima zračnih filtrov. Edino olje potem menja na vsakih 500 milj.
Jaz tudi nimam filtra na kupeju, pa menjam olje na .. hm, kdaj sem ga nazadnje … pomoje leta 2008 ![]()
![]()
ti samo sipaš noter k jst pa ne rabi niti menjat
![]()
Papi, dej ti začni kar zwitakt olje noter točit, sej mešanco maš glih tam okog 2-3% trenutno
![]()
Mogoče kar Ipone da bo po jagodah dišalo za tabo ![]()
… alo mojster, v vseh letih sem nalil mogoče 2l olja noter
![]()
… alo mojster, v vseh letih sem nalil mogoče 2l olja noter
![]()
![]()
papi:
Opelpower:
Jaz tudi nimam filtra na kupeju, pa menjam olje na .. hm, kdaj sem ga nazadnje … pomoje leta 2008
![]()
![]()
ti samo sipaš noter k jst pa ne rabi niti menjat
![]()
![]()
No jst sm dolil 2l za turo do Metlike in nazaj
![]()
N oja, imaš pa vsaj ves čas svežega notri ![]()
A pa ni da je ta konkreten motor že ob vgradnji nekaj z oljem razmetaval in oddajal dimne signale ?
samo 2 litra je res huda .. pa po moje za tako porabo tudi filter ali brez nima dosti vloge tukaj od kar imaš ta motor.