Mercedes benz w123 240d

No pa da še jaz predstavim svoj projekt. Ker sem bil med poletjem priden, in si prislužil nekaj denarja, je napočil čas da si kupim svoj prvi avto. Iskal sem oldtimerja, katerega pa bi lahko uporabljal kot dailya in tako so mi mečke prirasle k srcu :slight_smile: Kupil sem ga v Kopru, in ga nato s probnimi tablami odpeljal v Maribor, brez vsakega problema :slight_smile:

na poti domov :slight_smile:

in še doma.

pa še nekaj tehničnih podatkov:
letnik 1977 z vgrajenim novejšim motorjem z celimi 72KM (vsaj ko je bil nov) , po števcu 177 000 km kateri se je po mojem obrno že okrog :smiley: Od luksuzne opreme pa servo, šibedah in ustnjeni sedeži iz serije w124 :smiley:

Lepo, lepo. Sej bos vidu, neki casa ga bos mel kot dailyja, potem, ko ti bo pa k srcu prirasel in ga bos zacel kej rihtat si bos pa ze kej druzga za sakdan najdu :slight_smile:
Poliranje?

Lepa mečka, se lahko kdaj kaj dobimo v Mariboru, ker nas je že kr nekaj s tega konca.

Ja nadaljevanje pričakujem glede na to da mam insajderske informacije :smiley:

Res je lahko bi se kaj dobili, ker nas je že lepo število :slight_smile:

no pa da nadaljujemo :slight_smile: ker je bil avto mat ko sem ga kupil sem se ga odločil spolirati :slight_smile:
na pol spolirana streha

pa še slike spolirnega :slight_smile:

pa še ena v notranjosti :slight_smile:

seveda avto ni nov in ima nekaj lepotnih bušk :slight_smile:

To pa zdaj že zgleda kot avto in ne več kot mercedes :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

I like velik! :smiley:

odličen kontejner :slight_smile:

ko sem jaz kupoval kupeja so mi vsi govorili da ko je to avto z katerim se lahko še danes pelješ na konc sveta .. pa sem malo pikasto gledal :laughing: Sem pa potem videl kaj so mi hotli ljudje povedat

hud avtek, a je mogoče ta iz SVAMZ-ove revije za fotkanje avtomobilov? :smiley:

Res je, dokler ma nafto gre do konca pa še dalje :laughing: po besedah lastnikov je fajn naret generalko pri 1.000.000 km, tak da moj še ma fora :slight_smile:

Ne, sliko je kolega ( http://www.msix.si/ ) Drugače pa je avto dober od daleč a daleč od dobrega :wink:

Reči mu da naj si že nabavi tisto svojo 60ko kot je sanjal, pa se nariše sem gor :exclamation: :wink:

sanja on zaj nove bmw-je :wink:

eh.. same smeti

Po približno 3 mesecih od nakupa sem začel premišljevat o predelavah in sem ugotovil, da je ta hec kr drag če začneš z avtom katerega moreš najprej restavrirat :slight_smile: Zato sem se odločil kupiti drug, bolje ohranjen avto, in prvega prodati :slight_smile: in tako se je na avto netu pojavil ta:

in v kratkem je pred hišo zgledalo tako :slight_smile:

no pa da še malo od bliže predstavim zeleno stvar :slight_smile:

tak zgleda od zunaj, tu pa tam ima že kako krasto rje, drugače kr v solidnem stanju.
pa še iz druge strani :slight_smile:

in seveda ker je zunaj zelena je noter…

še bol zelena…

s pridihom lesa :slight_smile:
Prostor za trupla :smiley:

in še prostor kjer je včasih bilo mogočnih 72 konjev, koliko še jih je zdaj sam bog ne ve :slight_smile:

pa da še povem nekaj o tehniki, motor 240d, 4 stopenjski ročni menjalnik, po števcu realnih 296 000 km :slight_smile: od ostalega udobja pa servo volan, šibedah, električno nastavljivo desno ogledalo. to po pa zaenkrat to :slight_smile: se pa v kratkem pričakuje nadgradnja :slight_smile:

Samo dva saltera mas … hahah :laughing:

ja pa termometer :smiley: