No pa da še jaz predstavim svoj projekt. Ker sem bil med poletjem priden, in si prislužil nekaj denarja, je napočil čas da si kupim svoj prvi avto. Iskal sem oldtimerja, katerega pa bi lahko uporabljal kot dailya in tako so mi mečke prirasle k srcu Kupil sem ga v Kopru, in ga nato s probnimi tablami odpeljal v Maribor, brez vsakega problema
na poti domov
in še doma.
pa še nekaj tehničnih podatkov:
letnik 1977 z vgrajenim novejšim motorjem z celimi 72KM (vsaj ko je bil nov) , po števcu 177 000 km kateri se je po mojem obrno že okrog Od luksuzne opreme pa servo, šibedah in ustnjeni sedeži iz serije w124
Lepo, lepo. Sej bos vidu, neki casa ga bos mel kot dailyja, potem, ko ti bo pa k srcu prirasel in ga bos zacel kej rihtat si bos pa ze kej druzga za sakdan najdu
Poliranje?
ko sem jaz kupoval kupeja so mi vsi govorili da ko je to avto z katerim se lahko še danes pelješ na konc sveta .. pa sem malo pikasto gledal Sem pa potem videl kaj so mi hotli ljudje povedat
Po približno 3 mesecih od nakupa sem začel premišljevat o predelavah in sem ugotovil, da je ta hec kr drag če začneš z avtom katerega moreš najprej restavrirat Zato sem se odločil kupiti drug, bolje ohranjen avto, in prvega prodati in tako se je na avto netu pojavil ta:
tak zgleda od zunaj, tu pa tam ima že kako krasto rje, drugače kr v solidnem stanju.
pa še iz druge strani
in seveda ker je zunaj zelena je noter…
še bol zelena…
s pridihom lesa
Prostor za trupla
in še prostor kjer je včasih bilo mogočnih 72 konjev, koliko še jih je zdaj sam bog ne ve
pa da še povem nekaj o tehniki, motor 240d, 4 stopenjski ročni menjalnik, po števcu realnih 296 000 km od ostalega udobja pa servo volan, šibedah, električno nastavljivo desno ogledalo. to po pa zaenkrat to se pa v kratkem pričakuje nadgradnja