Vrhunsko to zgleda. A vrata in blatnik si spucu do pleha predno si barval?
delam v Freestylu ![]()
blanik je bil v črni zaščitni barvi s katero so karoserijski deli zaščiteni med transportom, vrata so bila že prej v beli barvi, ampak malo vdarjena in ščohana, oboje sem samo zmatiral, in pihno v šprickit, barval še nisem ![]()
Sprašujem, ker me zanima, če so novi deli tud tok dobr pocinkani, kot stari originali. A to si MB blatnik kupu al kak aftermarket?
blatnik sem že dobil zraven avta, na njem ni bilo nobene nalepke ali žiga, tak da ne vem ok kere fime je. ni pa zgledal ne vem kak kvaliteten izdelek ![]()
mercedes gurken…
tole pa ene adapterje da se usedejo pokrofke na poširjene 15-16ke železne…akcija reakcija ![]()
če že jeklenke pol nekaj v tem stilu ![]()

bemtis, zmeraj bolj ko gledam posirjene felne, mi pride na misel, jebes alu felne - ce pustimo faktor teze, posirjene zgledajo najhujse .. ![]()
Sej k niso pleharce ponavad lažje od litih feltn? (pa pustimo une cromatove nuclear proof amerikanke)
hmm jaz mislim da je poanta alu feln da so lazje pa da boljse odvajajo temp iz diskov. Ce pa pomislis na kaksne posebne zlitine tiste pa so se lazje.
bolj ko gledam to merklo bolj me mikajo ene felne za posirit .. ![]()
ker je prejšni lastnik imel probleme z puščanjem šibedaha ga je rešo z silikono iz obeh strani in nato pobarval celo streho ![]()

pol ure kasneje in 3 klingice olfa noža sem že imel lukno v strehi ![]()

set novih dihtung za šibedah 180€ -.-

Pa gre počasi nazaj skup ![]()
danes majster prišo poslikat za certifikat, tak da registracija se bliža ![]()

evo, avto je dobil table, za testno vožnjo sem z boljšo polovico skočo do Kranjske gore, čez Vršič do Bovca in nazaj do Mariboroa čez Bled
naredo dobrih 600 km v 2h dneh brez vsakih problemov ![]()
pa še ena slikica z izleta ![]()

Vrhunsko! Si imel kake komplikacije za certifikat ali je šlo vse gladko preko? Zdaj lahko začneš tega sončit pred pohorsko, karavana pa pripraviš na zimo ![]()
v bistvu ne vem, ker še nisem dobo papirov ker pri totih klubih traja vse 100 let preden kaj rešijo, tak da sem ga zaj registriral kot normalen avto za 1 mesec
drugače pa ja, par malenkosti še je za porihtat
karavan pa more še preživet zimo, pol pa gre v delo ![]()
Leto je naokoli, pa da malo updejtamo stvari
Od lani sem z avtom prevozil dobrih 10k kilometrov, vmes sem zamenjal vse kugle in končnike, vse puše na sprednih rokah, nosilce motorja , nosilce mosta, in porezal fedre za 2.5 kroga spredaj
zadaj so pa itak vedre tolko zjahane ko natankam polni kesl, avto več ne visi naprej ![]()
no pa še nekaj slik iz izletov ![]()
prvi daljši izlet je bil v Goriška brda,Mangart Vršič Kranjska gora, itak je bla cela odprava kolega z fičakom in 2002 ![]()
Brnik ko v letu 80

iz Bohinjske bistrice do Mosta na Soči z zug-om

pred vzponom na Mangart 100 ludi 100 čudi
na bmw-ju je na pol crknila benz pumpa

popravli pumpo in prilezli na vrh ![]()

Vršič

en krajši izlet, Logarska dolina

podaljšan vikend na morju ![]()

to pa je za enkrat to ![]()
Hud je ![]()
Ej kak se ti pa obnesejo porezani fedri spredaj? A so kake težave?
Super je, kar se tiče vožnje je vse skupaj malo trše, ampak še vedno nič ne nabija, je pa res da imam originalno diminzijo gum 175 80 r 14
prva letos
![]()