Ker se moji projekti premikajo počasneje kot je bilo planirano, sma z Vladotom prejšnji teden skočla po tega “lepotca”
Zgodba je taka, v lastništvu prejšnjega lastnika je bil avto zaleten v leva voznikova vrata in blatnik.Ker je bil klepar neresen in v letu dni naredil nič se je odločil da ga bo prodal. Sem tretji lastnik, drugi uporabnik, po besedah lastnika ima prevoženih 97 ooo kar je seveda težko verjet
zadnji del z facelift lučmi
motorni prostor, v katerm naj bi brcalo 55ps
modra notranjost, z novejšim modelom volana, na sedežih preobleke, pod njimi pa tako rekoč novi sedeži
Torej plan je spravit avto na cesto do konca marca in se z njim voziti čez celo poletje .Do sedaj mi je na avtu uspelo pognati motor, zamenjal štarter,naftni filter, sčistil tank in uničil plovec, katerega sem malo za tem spet popravil
stvar je taka, sem študent, v avte vložim kolkikor sem finančno sposoben,kar se tehnike tiče štima več ali majn vse tak da ni strahov da bi kje ostal. Kaj se tiče pa pleharije pa zahteva malo več financ in časa, katerega pa ni na zalogi v neomejenih količinah
ker danes ko se hotel avto prestavit ni vžgal sem najprej preveril če dobiva nafto, ugotovil da nafto dobi, zato sem začel sumit da je problem v gorivu, prejsnji lastnik je vozil na pohano olje, sicer sem ze v štartu rezervar izpraznil in nalil svežo nafto, ampak zgleda da to ni rešlo problema ko sem iz tanka vzel filter mi je bilo jasno kje je težava…
zaj pa vprašanje, kako je najlažje očistit notranjost tanka z cca 1 cm usedline?