Mercedes Benz 220D

Ker se moji projekti premikajo počasneje kot je bilo planirano, sma z Vladotom prejšnji teden skočla po tega “lepotca” :smiley:

Zgodba je taka, v lastništvu prejšnjega lastnika je bil avto zaleten v leva voznikova vrata in blatnik.Ker je bil klepar neresen in v letu dni naredil nič se je odločil da ga bo prodal. Sem tretji lastnik, drugi uporabnik, po besedah lastnika ima prevoženih 97 ooo kar je seveda težko verjet :slight_smile:

zadnji del z facelift lučmi

motorni prostor, v katerm naj bi brcalo 55ps :smiley:

modra notranjost, z novejšim modelom volana, na sedežih preobleke, pod njimi pa tako rekoč novi sedeži :sunglasses:

Torej plan je spravit avto na cesto do konca marca in se z njim voziti čez celo poletje .Do sedaj mi je na avtu uspelo pognati motor, zamenjal štarter,naftni filter, sčistil tank in uničil plovec, katerega sem malo za tem spet popravil :smiley:

Sehr gut!

Kolko troši na 100km?

To se pri edinem takem v Sloveniji ne meri :laughing:

da nebote rekli da nič ne delam :wink: danes pošvasan prag :smiley:

before:

after:

Malo napredka…

Nahecal mojo boljšo polovico da pomaga :stuck_out_tongue:

Kaj pa če bi 1x za spremembo vbodel neko spodobno ohranjeno oldschool mečko ?

Dosedaj vse videne so v żivo … boge. Če olepševalno napišem :unamused:

Pa ne tega jemat kot povod za kreganje. Pač vprašam

tako je bolj zanimivo … :laughing:

Where’s the fun in that?
Ni to oldschool-paliinvozi.com forum :slight_smile: šraufanje je več kot pol zabave! :wink:

Pol se je zaletavat škoda :slight_smile: pa še prat se pol splača avto kar tudi ni fajn…

stvar je taka, sem študent, v avte vložim kolkikor sem finančno sposoben,kar se tehnike tiče štima več ali majn vse tak da ni strahov da bi kje ostal. Kaj se tiče pa pleharije pa zahteva malo več financ in časa, katerega pa ni na zalogi v neomejenih količinah :wink:

Sej prou da se dela. Ce bi nove avte kupovali bi na forumu sprasevali kera smerkca bolj disi za v avto. :wink:

ker danes ko se hotel avto prestavit ni vžgal sem najprej preveril če dobiva nafto, ugotovil da nafto dobi, zato sem začel sumit da je problem v gorivu, prejsnji lastnik je vozil na pohano olje, sicer sem ze v štartu rezervar izpraznil in nalil svežo nafto, ampak zgleda da to ni rešlo problema :neutral_face: ko sem iz tanka vzel filter mi je bilo jasno kje je težava…

zaj pa vprašanje, kako je najlažje očistit notranjost tanka z cca 1 cm usedline? :smiley:

posesat na vakum? Drgač pa najboljše dol vzet pa fino oprat

tank dol, wap na paro pa gasa…da se odmehča ves sluz bi še vrgel not iz eurospina meglio kakih 5 litrov za 1 dan…

če pa ni parnega wapa pa po mariborsko, vun kuri :laughing:

Na sonce daj da se zagreje vse skupaj, pa bo samo odstoplo. Meglio seveda vedno pomaga.

http://www.bolha.com/nadomestni-deli/avtodeli/avtodeli-ostalo/zastava-750ficco-razni-deli-1298986247.html?aclct=1458192191
tale prodaja celo desno krilo, če boš rabil

vzel dol, bil v shopingu za megliotom, jutri pa dalje akcija z wapom pa da vidim če bo iz te moke kaj kruha :smiley: