Začelo se je ko sma z uporabnikom bltom, šla na potopisno predavanje uporabnika Fr3Ak , ki se je z Fiatom 126p odpravil na Budapest Bamako rally. Nekaj dni za tem, sma že imela tretjega člana posadke in žačeli smo z iskanjem vozila za rally Budapest Bamako 2020
Hoteli smo vozilo katero je dovolj veliko , da se v njem lahko “živi” na poti, in dovolj zanesljivo da lahko gre na konec sveta in nazaj.
Izbira je bil Mercedes 406d, letnik 69´ z 60hp motorjem in nosilnostjo do 3,5t
Alright! Se vas je že kar nekaj nabralo (Slovencev), ki boste šli 2020 tja dol. Projekt zgleda super, sicer za moj okus “preveliko” vozilo ampak glavna je dogodivščina Upam, da ga zrihtate do takrat, pa ne pozabite kakšnega dodatnega kilerja vzet polek
Če rabiš kakšne podatke, ki jih pošlje organizator kakšen mesec pred rallyem, mi pošlji mail na zs pa ti pošljem.
Avto je bil leta 78 homologiran v avtodom, do pred 10 let so za njega dobro skrbeli, podvozje komplet navoskano in podmazano. čakanje na prostem pa mu glih ni koristlo
Kakšna pa je višina v kesonu pri tej zadevi?
Čist iz firbca me zanima če ste slučajno ob iskanju vozila vrgli tudi uč na kej v stilu https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13895011 Se mi zdi kot idealna osnova za kak adventure rally!
Sicer pa sam naprej s pripravami, spremljamo!
te unimogi, tudi novejši okrog 80 letnik težko dosežejo hitrost 90km/h. so pa za na teren ubitačni, inverter (8prestav - naprej-nazaj) mislim da dvojni reduktor? v glavnem ko ga daš v najpočasnejšo prestavo, lahko meriš cm premika
naš model je srednje višine, ravno toliko je visok ,da 180cm visok človek ne more ravno stat. Pri tem pa ne pomaga 5cm debela izolacija na stropu in podu.
Problem unimogov je tudi v tem da noben nima primernega izpita, saj so po večini vozni z c ali pa izpitom za traktor. Ampak 1x še pride tudi to na vrsto
gremo dalje, zmontirani so bobni, z novimi ležaji spredaj in zadaj, ter prezračene zavore.
Posodobljena plinska napeljava za pečko, kuhalnik in hladilnik, kateri je bil deležen popravila, tako, da sedaj zagotavlja mrzlo pivo v vseh 3h možnih načinih hlajenja (plin, 12v in 220v )
test nove razsvetljave v notranjosti + na novo preoblečene ležalne pene