Ekola, že kar nekaj časa spremljam ta forum sedaj pa je tudi čas da predstavim enega izmed svojih projektov.
Sicer je avto pri hiši že lep čas, na njem se je že veliko naredilo, nekaj se še more, vendar je pa žal tako da čas ni ravno na moji strani, tako da se zadeva počasa premika naprej
Temo bom gradil od začetka, upam da bo zanimivo branje
Stanje avta preden je prišel domov je bilo solidno. Na suhem pod streho me je čakal sedem let
Notranjost res lepo ohranjena, seveda potreban čiščenja
Prav tako je bil krom v super stanju.
Avto ima dejansko prevoženih 52000km, motor teče kot urca
Seveda slikca še preden smo ga ponovno zbudili.
Ja na Favdlu smo začeli, tu pa gremo naprej… je nekako bolj pestro tu
Delalo se je pomalem skoz, kot sem rekel čas ni na moji strani, se pa premika v pravo smer
No najprej sem odstranil priklop, sem se odločil da mu ne paše, ne mislim pa za sabo vlačit nekih tovorov itd.
Vsa notranjost je šla ven, ni hitro čiščenje…
Temeljito pa se bo ščistilo preden gre nazaj notri
Vse počistit, temljna, izolacija na novo, da bo mir
Ja barva je original Motor pa kot sem omenil 52k prevoženih, laufa kot urca
Ja to je že D-jetronic (CE oznaka) 150 konjičkev. Je pa bil iz italije, z njim se je vozil nek profesor, bil je tudi prvi lastnik.
Bi pa rad te žmigavce nadomestil z ameriškimi če so že luknje gor… www.youtube.com/watch?v=WG15-Nt4Ltc
Polet sem ga enkrat pelal mal na luft in na sonce, v ozadju pa moji prvi avto s katerim sem bil letos tudi na balkan tripu, če bo koga zanimalo branje vabljen k ogledu galerij http://fotografiraj.se/category/avtomobili/