MB W114 250CE "Zlatko"

Ekola, že kar nekaj časa spremljam ta forum sedaj pa je tudi čas da predstavim enega izmed svojih projektov.
Sicer je avto pri hiši že lep čas, na njem se je že veliko naredilo, nekaj se še more, vendar je pa žal tako da čas ni ravno na moji strani, tako da se zadeva počasa premika naprej :slight_smile:
Temo bom gradil od začetka, upam da bo zanimivo branje :wink:

Najprej pa ena, ki je za motivacijo :slight_smile:

tooo, še ena zvezdica !

Stanje avta preden je prišel domov je bilo solidno. Na suhem pod streho me je čakal sedem let :slight_smile:
Notranjost res lepo ohranjena, seveda potreban čiščenja :smiley:
Prav tako je bil krom v super stanju.

Avto ima dejansko prevoženih 52000km, motor teče kot urca :slight_smile:
Seveda slikca še preden smo ga ponovno zbudili.

In pa še pod streho doma…

Ma tud sexi zeleno tonirane šipe :slight_smile:

hello

od favdla se ni slišalo o tem avtu. Daj malo poupdate-aj kaj vse se je vmes dogajalo.

o jaaa :slight_smile: Dober avto,pričakujem tudi dober topik
A je italjanskega porekla ? Glede na blinkerje v blatnikih ..

Ja na Favdlu smo začeli, tu pa gremo naprej… je nekako bolj pestro tu :slight_smile:
Delalo se je pomalem skoz, kot sem rekel čas ni na moji strani, se pa premika v pravo smer :smiley:

No najprej sem odstranil priklop, sem se odločil da mu ne paše, ne mislim pa za sabo vlačit nekih tovorov itd.

Vsa notranjost je šla ven, ni hitro čiščenje…

Temeljito pa se bo ščistilo preden gre nazaj notri :slight_smile:

Vse počistit, temljna, izolacija na novo, da bo mir :wink:

Nice, ni videti gnil. Je to njegova original barva? Motor laufa? To je D-jetronic ane…

Mora biti pa italijan ali pa švicar, stranski žmigavci in zadnji odbijač je tudi drugačen.

pejd se ti malo solit, niti okrog improviziranih lukenj za zvočnike nimaš nič gnilobe :open_mouth:
pa kje si ti to najdu?! :slight_smile:

super! meni najlepši coupe :wink: lepo da je v takem stanju, ponavdi so precej bolj gnili…@super98 odbijači so takšni ker gre za model 280…

če boš rabil kaj literature imam jaz precej, tudi servisne manuale…

lp

Slik ne nalozi :frowning:

Opa.

Za moje pojme en najlepših Mečk coupejev.

Tole bom pa spremljal

Luksuzna kola, pa še super je ohranjen. Js ga na zunaj sploh nebi barval :sunglasses:

Vidim da nekaj nagaja :confused:
Bom začel nalagat na svoj server tale imageshack se kr neki heca :cry:
Se da kak editirat stare poste bi dal nove linke :slight_smile:

Ja barva je original :wink: Motor pa kot sem omenil 52k prevoženih, laufa kot urca :slight_smile:
Ja to je že D-jetronic (CE oznaka) 150 konjičkev. Je pa bil iz italije, z njim se je vozil nek profesor, bil je tudi prvi lastnik.
Bi pa rad te žmigavce nadomestil z ameriškimi če so že luknje gor…
www.youtube.com/watch?v=WG15-Nt4Ltc

Polet sem ga enkrat pelal mal na luft in na sonce, v ozadju pa moji prvi avto s katerim sem bil letos tudi na balkan tripu, če bo koga zanimalo branje vabljen k ogledu galerij :wink:
http://fotografiraj.se/category/avtomobili/

Če so že bli blatniki dol, sem jim privoščil fajn porcijo izolacije, prav tako nanovo zaščiten sprednji konec.

Bi se priporočal za literaturo in vse ostalo :slight_smile:
Seveda imaš pivce al pa dva v dobrem :wink:

Sledil je nakup baročnih felgn so pa 15-ke :wink:

In po hecnem spletu okoliščin so se znašle doma še tele :smiley:

6 kosov, od tega sta dve mal bolj bajsaste za vzadaj.
Na sliki še samo speskane.

rialke so top za toti avto :smiley: kaj maš 7,8 ali 9J ?

Hude okoliščine :smiley: