temo o tem avtu sem pred kar nekaj časa nekje(?) nekaj spremljal..spomnem se da je bil hud projekt ..pol mi je vse skupaj malo ušlo ampak me je kolega vsako tolko kaj poinformiral veseli me da si zadevo speljal do konca
mogče te pa kdaj prime pa narediš malo reportaže tudi tukaj
Tvoja tema je bla edina zaradi katere sem se spremljal zup-racing forum. No, na zalost tud edina ki je bila zadnje case se ziva tam, roko na srce Predvsem pa cenim tvoje zivce, glede na to kolikokrat se je kaj zalomilo
Drugace pa - vrhunska zadeva, ta tvoja italijanka!
a je spodnji del delte enak na FWD in 4WD modelu .. al ima 4x4 narejen tunel zaradi kardana?
In koliko vrst ta poširjenih verzij obstaja ..mogoče 2 ali več?
Ne, 4 pogonarji in fwd delte samo po izgledu zgledajo podobne.. Sploh pri nevidnih delih je ogromno razlik med modeloma 4wd in hf turbo, čeprav sta optično skoraj identična avtomobila. Oba sta nepoširjena, notranjost skoraj identična, 14 colske cromodora felge. Za začetek je dno prtlažnika na 4wd in integrale modelih drugačno, potem je tu kanal za kardan… V bistvu je ta kanal že pri različnih letnikih fwd delt drugačen. Lahom se je pač dalo spuščati v detajle.
Drugače pa imaš od <poširjenih> delt v osnovi 3 različne modele - integrale 8v, integrale 16v in pa evo (1 in 2).
Načeloma pa se da fwd delto predelati v katero od večjih sester, potrebno pa je kar nekaj znanja in volje.