Super, bom prišel malo cedine pocedit ![]()
Za sline cediti, je datum prestavljen na 20.8. ker kar precej Delt je še v sestavi
Upam da bom usposobil do takrat tudi svojo ![]()
Drugače je pa kar napredovala z delom ![]()
Najprej vezava elektrike zadaj

Končni rezultat

Izdelava nosilcev za prednji odbijač, notranje čiščenje, pritrditev zadnjega brisalca in leplenje logotipov

Pritrditev prednjega odbijača in elektrike, in danes še po precej preštetih “svetnikih” še znameniti spojler upasan

V sredo gre pa avto še po nalepke in na optiko, nato se bojo namontirale še kljuke na vratih
Dobro zgleda, vem pa za eno 1.6T, če te zanima ( brez dokumntov sicer) , ampak motor dela odlično, ne kadi, edino polos je odtrgana.
In kje se ta Delta nahaja, in kašne barve je, potem bom pa videl koliko se kaj ve o te Delti. In mogoče se najde tudi kašen kupec, če se bo prodajala za pametne €, kar pa še ne pomeni, da mora biti za malo €
Avtoček je bil iz primorske, je bele barve, po števcu 120k km, motor dela super in brez dima. Sedeži so alkantara in nek zeleno/črn karo blago …
Trenutno je lokacija Rudnik
glede €, pod jurja ne gre ![]()
Pa sem avto pripeljal domol takega kot sem si ga zamislil ![]()
Več slik pa čez vikend.

ohohoho ![]()
dobro zgleda ..kdo pa ti je delal to ..rezano,tiskano,printano ?
Delal je kolega, ki se ukvarja s tem, in podobnim kar najdeš na netu
Zdaj zgleda pa res, kot ta’prava
… super
Evo še par obljubljenih slik ![]()

V sredo polepi še od haube pa do šipe.

ta avto kliče po enih velikih,širokih,belih,petkrakih feltnah ![]()
Feltne bojo kar te ostale, ker so kopija originala, pa še precej redke so, saj sem jih jaz intenzivno iskal skoraj leto dni, in nato sem imel zelo VELIKO srečo, saj sem jih dobil za manj kot 400€
Evo naše srečanje. Bilo je pa več kot odlično. ![]()
http://www.avto-magazin.si/novice/srecanje-legendarnih-reli-specialk/
super ..dej če imaš kaj svojih slik (ali pa od kolegov) naredi eno reportažco v temi “srečanja”
Lepo, kapo dol ob takem srečanju … ![]()
Po dolgem času pod kozolcem

Se je avto malo zapeljal, da bi zamenjal vodno črpalko.
Ko sem pa zagledal takole sva oba z očetom ugotovila, da naj to zamenja tisti, ki to obvlada. Avto se bo peljal v Rastovke

Ko sem pa imel že akomulator in nosilec zunaj sem dal še akomulator filat, in še nosilec sem spucal in pobarval

Probal sem tudi čiščenje motorja in se je res dobro obneslo.

Nato sem še celega samo splahnil z vodo saj je bil cel od prahu (zgleda so vmes še drva žagal)

Nalepil tudi nalepko

Ko je bilo pa treba avto vžgat ![]()
komplet kable sem moral doli vzet in vse spihat

Ko je bilo pa vse suho je avto le vžgal ![]()

super..se vidi da diši po pomladi..jaz sem danes zlatkota malo pretegnil do pralnice pa nazaj ![]()
sedaj pa še razloži kdo je zlatko.
Poznam samo enega, pa še to mi je stric
![]()
zlatko je pa tale stric >> http://www.oldschool-slo.com/viewtopic.php?f=12&t=14
![]()
OK. zdej poznam pa dva ![]()