Evo še mene, da predstavim svoj voz, ki bo od voznega parka prvi pripravljen za kakšno skupno srečanje . Gre za Ladillaca 2105, letnik 1984, motor 1300 (48kW) in kupljen od prvega lastnika. Seveda je avto v originalnem stanju, razen parih poškodb na plehu , ampak nič kritičnega. In seveda ne bo ostal v originalnem stanju.
Zaenkrat ostane motor 1.3, ampak pridejo dvojni fergazerčki, drugi izpuh, kaj preveč ne mislim na tem motorju izgubljat časa, ker se pripravljata 2 motorja 1.6 po specifikaciji VFTS ( delam še eno LADO VFTS za rally ).
Avto ne bo full znižan ampak enmičken, v bistvu bo samo stršan in na 13-kah, odbijači gredo dol, in spredaj pride namesto odbijača ror z nosilci za 4 dodatne gledike …tako, nekaj malega za začetek.
PS: dolgo sem se spravljal poleg da nekaj napišem, čeprav se z nekaterimi že poznamo
hehehe tale “js to rabam?”, bi še mogu mene kdaj trofit v bučo . Sam jebi ga, tudi to more bit .
Drugače sem pa že tudi jaz razmišljal da bi kupil že narejeno vfts , samo je spet tak, da če hočeš kupit dobro je cifra, pa še pol ko jo domu prpeleš, jo podereš, da jo lahko pripraviš za rally . In ker sem se pač odločil, da se vrnem v rally, z staro škatlo, je še vseeno ena bolj ugodnih opcij, plus da jo sam delam in vem kaj imam . Seveda, da pa ne odkrivaš tople vode pri vsem tem, so pa tukaj Madžari da ti povejo kaj in kako